Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii noului format “Pe drumul gustului”, care va începe pe 19 aprilie pe Voyo. Este vorba despre o aventură culinară prin diverse zone din România, continuată în Tenerife și Maroc, presărată cu provocări, adrenalină, dar și umor. Practic îi vom descoperi pe cei trei chefi altfel decât îi știam în platoul MasterChef. În interviul exclusiv acordat pentru CANCAN.RO, Sorin Bontea ne-a povestit detalii din spatele camerelor de filmare, ceea ce nu vom vedea vreodată în emisiune, dar și cu ce “acareturi” s-a întors acasă.
De la fascinanta bucătărie a Bucovinei la preparatele specifice Marocului, de la savoarea peștelui din Delta Dunării până la exotica insulă Tenerife, cei trei chefi vor trăi o adevărată aventură culinară, despre care am aflat detalii la evenimentul de lansare, care a avut loc, zilele trecute la Casa Timiș. Sorin Bontea a trecut în revistă întâmplările de care el și colegii lui au avut parte, dar și cadourile cu care s-a întors de “Pe drumul gustului”.
Sorin Bontea: „N-am auzit în viața mea și n-am văzut aeroport să se deschidă la ora 5.00”
CANCAN.RO: Ce peripeții ați avut la filmări? Mai exact ce nu vom vedea în emisiune.
Sorin Bontea: Noi am terminat cu interviuri cu tot pe undeva pe la ora 23.00. La 3.00 dimineața am plecat spre aeroport. Eram în Tenerife. Trebuia să ajungem cu 3 ore înainte, pentru că aveam echipamentul de băgat la cală și așa mai departe. Și am ajuns la 4.00 la aeroport și aeroportul se deschidea la ora 5.00. N-am auzit în viața mea și n-am văzut aeroport să se deschidă la ora 5.00. Și am stat o oră pe afară, așa în fața aeroportului.

Eram rupți de oboseală toți, după 5 zile de filmări, am stat în aeroport. A avut avionul întârziere 3 ore jumate – 4, nu știu. Și cumva, între Tenerife și Maroc.. greu. În Maroc n-am apucat să mâncăm carne de camilă. Exista o carne de camilă la garniță și o găteau ei cu ceva ouă, cumva, așa. Am niște amici care mai stau pe acolo. N-am apucat să ajungem să mâncăm. Am vrut să mai mâncăm încă o dată oaie din aia la groapă. De fapt e un berbecuț la groapă, așa. N-am mai apucat, la fel că am prins Ramadanul prima…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”
Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com