vineri, aprilie 25, 2025

Alimentul care nu trebuie să lipsească de la masa de Paște, potrivit medicului Mihaela Bilic: „Aș mânca tot timpul”

Share


Se apropie Paștele, iar unii români au început deja să facă toate cumpărăturile necesare. Mihaela Bilic a dezvăluit ce aliment nu ar trebui să lipsească de la masa de sărbători. Medicul nutriționist îl adoră și a dezvăluit că ar mânca acest preparat în tot timpul anului.

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști, obișnuiește să le dea oamenilor sfaturi importante pentru sănătate. De această dată, medicul a vorbit despre un preparat pe care îl adoră la masa de Paște.

Citește și: Alimentul care te ajută să slăbești 3 kg pe săptămână, potrivit nutriționistei Mihaela Bilic. Este foarte ușor de preparat

Mihaela Bilic a dezvăluit ce preparat nu lipsește de la masa de Paște

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai renumiți și urmăriți nutriționiști, iar sfaturile sale au avut un impact semnificativ asupra vieților multor persoane, ajutându-le să adopte un stil de viață sănătos. Recent, medicul a vorbit despre un preparat pe care îl adoră.

Vedeta Pro TV a mărturisit că pasca nu lipsește de la masa de Paște. Este un fel de mâncare tradițional pentru această sărbătoare și mulți români îl prepară. Nutriționistul a precizat că ar vrea să îl consume pe parcursul întregului an.

„Pasca o ador. Eu pască aș mânca tot timpul anului. Ador produsele lactate, iar brânza aceea în combinație cu coca de cozonac, înghit în sec. Atenție! Acum pasca începe să fie ca o tartă”, a declarat Mihaela Bilic într-o emisiune moderată de Mihai Gâdea.

stiri romania
Pască/ Sursa foto: YouTube Jamila Cuisine

Mihaela Bilic a declarat că pasca nu trebuie să fie excesiv de dulce, ci să se simtă aroma fructelor și a brânzei. De asemenea, a explicat modul în care ea o prepară și cum ar trebui să arate acest produs.

„Pentru mine, pasca înseamnă jumătate din înălțimea ei să fie cocă de cozonac și brânza să fie deasupra de 2-3 degete, acum văd că începe să fie o tartă plină de brânză și cu un blat care este din ce în ce mai dulce.

Vă spuneam că în momentul în care ești un cofetar bun sau un patiser bun, trebuie să faci produsele să nu fie excesiv de dulci. Până la urmă, dacă pui zahăr mult în orice, oamenii vor consuma. Ideea este să lași aroma fructelor, al făinii, al brânzei să se simtă, iar un produs care este prea dulce va fi…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News