sâmbătă, iulie 13, 2024

Scandal în filiala USR condusă de Vlad Voiculescu pe numirile în consiliile de administrație la companiile municipale

Sharestiri romania

Numirea fostei șefe a Administrației Spitalelor București, Oana Sivache – acuzată într-un dosar de corupție -, în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Parking București, a stârnit nemulțumiri în filiala USR București, condusă de Vlad Voiculescu „USR București a zis una și a făcut alta”, potrivit unor surse din partid. 

„Din nou un scăndăluț în filiala noastră. Cică dacă ești tare în Tinder primești loc în consiliul de administrație la compania municipală. După STB, de data asta Parking. Nulitățile vor promova întotdeauna obediența, niciodată reforme, politici publice coerente sau alte vrăjeli. Când liderii partidului meu vor realiza asta, va încetini hemoragia de membri și simpatizanți”, a scris într-un mesaj pe Facebook fostul viceprimar USR al Capitalei Horia Tomescu, retras între timp din funcție și din Consiliul General al Capitalei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici