sâmbătă, iulie 13, 2024

Pat Colbert, starul din Dallas adulat de milioane de români in anii ‘90, a murit la vârsta de 77 de ani

Sharestiri romania

  • Pat Colbert, starul din Dallas adulat de milioane de români in anii ‘90, a murit la vârsta de 77 de ani
  • Anunțul a fost făcut de sora ei

Actrița Pat Colbert a rămas în amintirea românilor pentru rolul Dorei Mae, gazda clubului Oil Baron’s din Dallas. Actrița s-a stins fin viața la vârsta de 77 de ani. Decesul ei a avut loc în urmă cu câteva zile, dar familia a preferat să păstreze discreția.

Pat Colbert a murit la 77 de ani

Pat Colbert, îndrăgita actriță americană a murit pe data de 23 iunie la locuința din Compton, a declarat sora ei la Washington Post. În ultimii ani s-a confruntat cu probleme de sănătate și a suferit trei accidente vasculare cerebrale în zece ani.

A urmat cursurile liceului Centennial High School din Compton, apoi a urmat colegiul și a lucrat ca model și consultant de modă. A urmat apoi lansarea în televiziune și a ajuns o actrițăhttps://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/xtra-night-show-imagini-cu-noul-iubit-al-andreei-perju-actrita-si-actualul-partener-formeaza-un-cuplu-de-cateva-luni-video-337788.html îndrăgită. Pat Colbert a jucat în numeroase filme precum S.O.B. (1981), Leonard Part 6 (1987) și a apărut în episoade din Benson, The Fall Guy, Sisters și True Colors.

În memoria românilor, Pat Colbert este cunoscută pentru rolul din Dallas, unde a interpretat-o pe eleganta Dora Mae, gazda clubului Oil Baron’s. A fost prezentă pe micile ecrane timp de opt sezone, iar publicul a îndrăgit-o.

Dallas, un serial de succes

„Dallas” este un serial de televiziune american de dramă și operă sapun, care a avut un impact semnificativ în cultura pop și televiziunea americană. A avut premiera pe 2 aprilie 1978 și a fost difuzat până pe 3 mai 1991, având un total de 14 sezoane și 357 de episoade.

„Dallas” urmărește viețile complicate ale familiei Ewing, o familie bogată și influentă din industria petrolieră din Texas. Centrul principal al intrigilor este rivalitatea dintre frații J.R. Ewing (Larry Hagman), un om de afaceri fără scrupule, și Bobby Ewing (Patrick Duffy), fratele său mai tânăr și moral.

Personajele…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News