sâmbătă, iulie 13, 2024

În curând, un nou sezon al emisiunii “Tu urmezi!”, la Kanal D

Sharestiri romania

Pentru că apetitul românilor pentru jocurile minții este tot mai mare, Kanal D le aduce acestora o nouă porție de provocare. Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Tu urmezi!” va începe, în curând, la Kanal D! Dan Negru le va fi în continuare amfitrion celor care își doresc să stea la coadă la cultură generală, dar și celor din fața micilor ecrane, dispuși să își testeze cunoștințele și viteza de reacție.

Noul sezon “Tu urmezi!” le propune ca și până acum telespectatorilor competiție strânsă, domeniile dintre cele mai captivante și diferite, dar și personaje care “colorează” și fac și mai inedită competiția minții.

Zâna Bună, Piaza Rea, dar și celebrități îndrăgite de public aduc cu ele întrebările din diferite domenii- istorie, muzică, frumusețe, călătorii, gastronomie etc.

Citeste si: Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta: „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată. Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”- kfetele.ro

Noi editii ale show-ului <Tu urmezi!> vor fi, î n curând, noua provocare pentru publicul isteţ de televiziune; acel public pe care ne dorim să-l ţinem în faţa micului ecran sezon după sezon.

Iar se face coadă; coadă la cultură generală“, anunță Dan Negru, prezentatorul “Tu urmezi!”.

Reamintim că sumele din cilindrii aflați lângă pupitrul emisiunii variază între 5 000 și 150 000 de lei, iar concurenții pot să-și adjudece și jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100 000 de lei. Totul este posibil, dar pentru a câștiga sumele uriașe participanții trebuie să dea dovadă de concentrare maximă, mai ales în runda finală.

În ultimele momente ale competiției, finalistul va trebui să răspundă greșit la întrebări, răspunsul eronat fiind cel luat în calcul.

Această provocare de a gândi “altfel”, contracronometru, devine cea mai dificilă etapă din toată competiția.

Cum se vor descurca noii concurenți de la “Tu urmezi!”, game show-ul prezentat de Dan Negru, dar și la ce provocări vor fi supuși aceștia pe parcursul edițiilor, vă invităm să descoperiți în curând, la Kanal D, odată cu difuzarea unui nou sezon “Tu urmezi!”.
Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News