duminică, iulie 21, 2024

Horoscop joi, 11 iulie 2024: Gemenii primesc bani

Sharestiri romania

  • Horoscopul zilei de joi, 11 iulie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

S-ar putea anunta o vizita a unor rude sau prieteni ai partenerului vostru de viata: faceti pregatiri si contribuiti din plin la atmosfera, la discutii. In orice caz, se intrevad niste cheltuieli pentru casa si nu este vorba doar despre cele curente sau aprovizionare: ceva dragut, de efect.

Taur

Ii uimiti pe cei din jur cu vitalitatea voastra si cu cheful de viata; schimbati poate atmosfera in colectiv si depasiti un impas, un moment de deruta. Vi se face curte, insista cineva sa va intalniti in particular daca stie ca nu sunteti implicati intr-o relatie actualmente.

Gemeni

Ajung la voi niste bani, insa ar trebui sa verificati daca este intr-adevar suma care vi se cuvine sau asupra careia v-ati inteles anterior. Cineva cu care ati mai colaborat in trecut ar putea aparea cu o noua oferta pentru voi, apropiata de cerintele voastre.

Rac

Daca nu aveti deja o rezervare, veti sta poate in cumpana in ceea ce priveste o deplasare la sfarsit de saptamana dat fiind faptul ca exista si posibilitatea sa fiti gazde. Nu duceti lipsa de oportunitati in sfera profesionala in aceasta perioada; important este sa fiti pe faza.

Leu

Energie, inspiratie, incredere in voi insiva: ce incepe repede si in forta se poate termina la fel de repede si cu bune rezultate. Poate ca vi se face acum o plata, va intra in cont banii care vi s-au acordat drept credit, dupa efectuarea unor verificari si repararea unei erori.

Fecioara

Finete psihologica, intuitie: socotiti poate ca este momentul sa puneti punctul pe i intr-o asociere sau chiar in relatia de cuplu. Sau considerati ca ar fi bine sa clarificati niste lucruri inca de la inceput ca sa nu apara mai tarziu incurcaturi.

Balanta

Posibil sa dati peste o oferta foarte convenabila si sa intrati intr-o rezerva financiara; ar putea fi vorba despre un cadou pe care sa il oferiti la momentul potrivit, un telefon, o carte deosebita. Va hotarati poate sa dati o tura prin…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News