sâmbătă, iulie 13, 2024

Furtuna care a început din senin a dat totul peste cap: a rupt mai mulți copaci și a luat pe sus acoperișurile oamenilor. În plin cod roșu de caniculă, ploaia torențială a făcut ravagii în București și în alte zone din țară

Sharestiri romania

În plin roșu de caniculă, o furtună puternică a izbucnit în Capitală, dar și în alte zone din țară.

O furtună puternică a făcut prăpăd în Capitală miercuri după-amiaza! Ușor, ușor ploaia torențială a pus stăpânire pe București și a făcut ravagii, ajungându-se la pagube materiale considerabile, dat fiind faptul că mulți copaci au fost smulși, unele acoperișuri de pe imobile au fost luate de vânt, fiind astfel distruse câteva mașini.

Totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt, chiar în plin cod roșu de caniculă. Mai mult decât atât, vijelia s-a dezlănțuit, ploaia transformându-se la un moment dat în grindină, iar temperatura a scăzut rapid chiar și cu 5 grade Celsius.

Citeste si: Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta: „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată. Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”- kfetele.ro

Citește și: România, sub cod roșu de caniculă! Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de foc în luna iulie

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a filmat totul și a surprins o mașină avariată, șoferul oprindu-se fix în mijlocul străzii, din cauza pagubei pe care a suferit-o.

„Deci uitați-vă ce a făcut o furtună înfiorătoare în centrul Capitalei. A căzut acoperișul de pe bloc. Cu cărămizi, ferească Dumnezeu. Mașina asta este avariată, șoferul filmează și el, dar mașina este avariată. Bietul om, cred că s-a speriat de moarte, i-a căzut pe parbriz un lemn din ăsta. Asta în doar câteva minute. Era cald când ne pregăteam să ieșim și uite ce s-a întâmplat.(…) Eu nu-mi aduc aminte în copilăria mea să fi avut furtuni de genul ăsta în București, niciodată.

(…) Vântul foarte puternic a smuls acoperișul de pe imobilul în care locuim. Doamne ferește. Copaci smulși, deci o nenorocire.(…) Uneori intervine și neprevăzutul, era frumos, era cald, era soare și dintr-o dată s-a pornit vijelia. Bine că n-a omorât pe nimeni nenorocirea asta.”, a spus Adriana Bahmuțeanu, într-un videoclip postat pe TikTok.

Vijeliile au făcut ravagii și în țară

De asemenea, nu doar Capitala a fost cuprinsă de vijelia puternică, asta pentru că și în alte zone din țară furtunile puternice și-au făcut simțită prezența.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, în Thassos cu incendiile de vegetație? Dacă au sau nu românii motive de îngrijorare,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News