sâmbătă, iulie 13, 2024

Dan Negru Revine Cu Un Nou Sezon Al Emisiunii „Tu Urmezi!” La Kanal D: „Noua Provocare Pentru Publicul Isteț”

Share


Pentru că apetitul românilor pentru jocurile minții este tot mai mare, Kanal D le aduce acestora o nouă porție de provocare. Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Tu urmezi!” va începe, în curând, la Kanal D. Dan Negru le va fi în continuare amfitrion celor care își doresc să stea la coadă la cultură generală, dar și celor din fața micilor ecrane, dispuși să își testeze cunoștințele și viteza de reacție.

Noul sezon „Tu urmezi!” le propune ca și până acum telespectatorilor competiție strânsă, domeniile dintre cele mai captivante și diferite, dar și personaje care „colorează” și fac și mai inedită competiția minții. Zâna Bună, Piaza Rea, dar și celebrități îndrăgite de public aduc cu ele întrebările din diferite domenii – istorie, muzică, frumusețe, călătorii, gastronomie etc.

„Noi editii ale show-ului Tu urmezi! vor fi, în curând, noua provocare pentru publicul isteţ de televiziune;  acel public pe care ne dorim să-l ţinem în faţa micului ecran sezon după sezon. Iar se face coadă; coadă la cultură generală”, anunță Dan Negru, prezentatorul „Tu urmezi!”.   

Dan Negru Tu urmezi! Kanal DIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cod roșu de caniculă în mare parte din țară în următoarele zile. Maxime de 41 de grade și nopți tropicale

Recomandări

Cod roșu de caniculă în mare parte din țară în următoarele zile. Maxime de 41 de grade și nopți tropicale

Reamintim că sumele din cilindrii aflați lângă pupitrul emisiunii variază între 5.000 și 150.000 de lei, iar concurenții pot să-și adjudece și jackpotul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei. Totul este posibil, dar pentru a câștiga sumele uriașe participanții trebuie să dea dovadă de concentrare maximă, mai ales în runda finală. 

În ultimele momente ale competiției, finalistul va trebui să răspundă greșit la întrebări, răspunsul eronat fiind cel luat în calcul. Această provocare de a gândi „altfel”, contracronometru, devine cea mai dificilă etapă din toată competiția.

Cum se vor descurca noii concurenți de la „Tu urmezi!”, game show-ul prezentat de Dan Negru, dar și la ce provocări vor fi supuși aceștia pe parcursul edițiilor, vă invităm să descoperiți în curând, la Kanal D, odată cu difuzarea unui nou sezon „Tu urmezi!”.


Google News
Urmărește-ne pe Google News

Gestul fatal făcut de Diana, fata care a fost ucisă de urs în Jepii Mici. Ce cauză a morții indică raportul medico-legal

Știrileprotv.ro

Gestul fatal făcut de Diana, fata care a fost ucisă de urs în Jepii Mici. Ce cauză a morții indică raportul medico-legal

A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”

Viva.ro

A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News