sâmbătă, iulie 13, 2024

„Cumperi cu 3 lei, dai cu 100” VIDEO

Share


În mijlocul sezonului de vacanțe, mulți români își fac planuri pentru a-și petrece timpul pe litoral. Un bărbat a împărtășit recent experiența sa din Eforie Sud, dezvăluind și provocările legate de prețurile piperate pe care le-a întâlnit acolo. Iată cât costă diferite feluri de mâncare în stațiune!

A început perioada de vârf a sezonului estival, ceea ce a determinat hotelierii să majoreze prețurile pe noapte. De asemenea, reprezentanții HoReCa au crescut și ei costurile. Nu doar șezlongurile pe malul mării și cazările sunt mai scumpe, ci și mâncarea și băuturile. Un bărbat a împărtășit în mediul online experiența sa cu privire la prețurile de pe litoralul romanesc.

Citește și: IREAL CÂT A PLĂTIT UN CLIENT PENTRU UN PAHAR CU BERE, LA O PISCINĂ DIN CLUJ. A FĂCUT POZĂ NOTEI DE PLATĂ

Cât costă 50 de grame de mămăligă în Eforie Sud

Eforie Sud, cunoscută pentru plajele sale frumoase și atmosfera relaxantă, poate fi o destinație atrăgătoare pentru cei care doresc să se relaxeze pe malul mării Neagră. Cu toate acestea, pentru mulți turiști, experiența poate veni la un cost semnificativ. Bărbatul a remarcat că prețurile au fost mult peste așteptările sale inițiale.

În timp ce se plimba pe faleza din Eforie Nord, bărbatul a remarcat cu surprindere cât de mari sunt prețurile în comparație cu alte țări, cum ar fi Grecia. De exemplu, cartofii prăjiți sunt vânduți cu 10 lei la 100 de grame, la fel și inelele de calamari , iar 50 de grame de mămăligă costă 6 lei.

„Nu îmi vine să cred! Mămăliga… 50 de grame, 6 lei. Nu îmi revin! Adică, 100 de grame, 12 lei și un kilogram de mămăligă 120 de lei. Punga de mălai este 3-4 lei, din ea faci 2-3 kilograme de mămăligă. Prețurile au crescut pe faleză!”, a spus acesta pe canalul său de YouTube.

Foto: captură YouTube
Foto: captură YouTube

Cât costă un covrig în Eforie Sud

În plus față de alimentele principale, bărbatul a remarcat că prețurile sunt ridicate și pentru produsele mai uzuale de pe faleza din Eforie Nord, cum ar fi gogoșile și clătitele. Aceste produse, care în alte locuri ar putea fi mai accesibile, au fost percepute ca fiind costisitoare în stațiunea românească.

În Eforie Nord, prețurile pentru alimente variază considerabil, reflectând o gamă largă de opțiuni gastronomice. Un covrig simplu costă aproximativ 3 lei, în timp ce o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News