duminică, iulie 21, 2024

Accident aviatic horror, în Iran. Un mecanic a murit în chinuri groaznice

Share


Un tragic incident a avut loc pe aeroportul Chabahar Konarak din sudul Iranului, unde un mecanic a pierit după ce a fost aspirat în motorul unui avion Boeing în timp ce efectua operațiuni de întreținere de rutină.

Mecanicul a fost aspirat în motorul unui avion Boeing / foto: Pixabay

Mecanicul a fost aspirat în motorul unui avion Boeing / foto: Pixabay

Potrivit New York Post, tehnicianul, identificat drept Amiri, a fost victimă unei tragedii neașteptate în timp ce se afla în proximitatea motorului avionului.

Unul dintre motoare mergea, atunci când tragedia s-a produs

În momentul incidentului, motorul de pe aripa dreaptă a aeronavei era în funcțiune pentru un test de verificare, iar clapetele capacului motorului erau deschise. Amiri a observat că uitase o unealtă în apropierea motorului și s-a apropiat pentru a o recupera.

Din păcate, într-un moment nefericit, a fost aspirat în motor. În urma acestui incident tragic, motorul a luat foc, iar agenții de intervenții de urgență au fost chemați pentru a gestiona situația și a recupera rămășițele mecanicului din motor.

Autoritățile iraniene au inițiat o anchetă detaliată pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a identifica eventualele cauze și responsabilități.

Au avut loc și alte incidente similare

Această tragedie vine în contextul unei serii de accidente similare care au avut loc recent în alte părți ale lumii. În luna mai a anului trecut, un alt incident tragic a avut loc pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, unde o persoană a fost ucisă de motorul unui avion în timpul pregătirilor pentru decolare.

Conform presei olandeze, motorul avionului era în funcțiune când persoana a fost ucisă, sugestiv pentru pregătirea acestuia pentru decolare. Victima părea să fie un angajat implicat în mișcarea aeronavei înainte de decolare. 

Imaginile obținute de postul național de televiziune olandez NOS arată cum echipajele de intervenție înconjoară…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News