sâmbătă, iulie 13, 2024

Sezonul doi al unui serial foarte iubit începe în curând pe Netflix. Și tu îl așteptai cu nerăbdare?

Share


Serialul Un alt sine a adus bucurie, curiozitate și entuziasm în rândul telespectatorilor. Mulți dintre cei care l-au vizionat, au simțit că au savurat primul sezon cu nesaț, poate chiar într-o singură zi! Dincolo de emoțiile și conștientizările pe care le-au avut rezonând cu anumite secvențe și situații din film, mulți au simțit și o mare bucurie că metoda constelațiilor familiale este prezentată atât de simplu și frumos către publicul larg.

Sezonul doi din serialul Un alt sine începe în curând pe Netflix. Foto: arhiva.

Sezonul doi din serialul Un alt sine începe în curând pe Netflix. Foto: arhiva.

O telespectatoare a participat pentru prima dată la un workshop de constelații familiale în anul 2017, iar experiența a fost profund transformatoare, depășind barierele mentale pe care le avea la acel moment. De atunci, ea a rămas fidelă acestei practici și participă constant la astfel de întâlniri vindecătoare. Din acest motiv, ea se bucură că metodele care ajută la eliberarea poverilor duse de generații întregi sunt aduse în atenția oamenilor într-o formă ușor de înțeles.

Citește mai multe pe canal33.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News