sâmbătă, iulie 13, 2024

Recomandările Poliției de frontieră pentru șoferii care tranzitează Podul Giurgiu-Ruse. Lucrările de reparații au început astăzi

Sharestiri romania

Miercuri dimineață au fost demarate lucrările de reparații pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse și Giurgiu, lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile, zilnic, timp de 10-12 ore. La nivelul ITPF Giurgiu, pentru fluidizarea traficului, vor fi suplimentate atât arterele de control, cât și numărul polițiștilor de frontieră, anunță Poliția de frontieră română.

Pe perioada reparațiilor, circulația se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat.

Având în vedere că timpii de așteptare prin PTF Giurgiu vor fi unii ridicați, Poliția de frontieră anunță că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

În acest context, recomandă participanților la traficul transfrontalier să utilizeze aplicația Trafic On-line care prezintă o medie a timpului de așteptare în punctele de trecere și utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internațional de la granița cu Republica Bulgaria, după cum urmează:

-pe raza județului Dolj: PTF Calafat și PTF Bechet (BAC);
-pe raza județului Teleorman: PTF Zimnicea (BAC), PTF Turnu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News