duminică, iulie 21, 2024

Pepe și Yasmine Pascu, în vacanță alături de fiicele artistului din fosta căsnicie și de fiul lor! Cum se descurcă cei doi în formulă completă | VIDEO

Sharestiri romania

  • Pepe și-a dus copiii în vacanță
  • Ce destinație din România au ales artistul și Yasmine Pascu

Artistul are o familie superbă, iar timpul liber petrecut alături de soția și copiii lui este cu adevărat special. Recent, Pepe și fiicele sale din fosta căsnicie se află în vacanță cu Yamsine Pascu și fiul celor doi, iar imaginile în care au fost surprinși împreună demonstrează că au o relație fabuloasă!

Artistul și Yasmine Pascu au plecat în vacanță cu toți copiii lor

Pepe este un tată dedicat și face totul pentru copiii lui. Are două fiice din fosta căsnicie și un fiu cu Yasmine Pascu, după care este de-a dreptul topit. Rosa și Maria sunt foarte prezente în viața lui, chiar și în timpul liber. În urmă cu puțin timp, artistul și-a dus toți copiii în vacanță în POiana Brașov!

Așa cum era de așteptat, soția lui, Yasmine Pascu, este alături de ei. Soția lui Pepe are o relație foarte specială cu fiicele lui și se înteleg perfect!

Acestea au petrecut timp împreună în vacanță și s-au jucat, iar Pepe a fost lângă ele pentru a surprinde fiecare moment! Pepe radiază de fericire alături de familia lui, indiferent de locul în care se află.

Artistul și soția lui s-au căsătorit recent

Pepe și Yasmine Pascu au devenit, recent, soț și soție. Cei doi au avut o nuntă fabuloasă, la care au participat nume mari din showbiz-ul românesc, iar distracția a fost în toi în fiecare moment.

Cei doi sunt foarte fericiți că au reușit să organizeze o nuntă pe măsura așteptărilor, de unde spectacolul n-a lipsit. Pepe și-a dorit un eveniment relaxant, alături de persoanele apropiate și de oamenii dragi.

Citește și: Rochia de mireasă a lui Yasmine Ody. Pepe a făcut nuntă cu sute de invitați

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News