sâmbătă, iulie 13, 2024

Moment Neașteptat La Neversea 2024. Puya I-a îndemnat Pe Fani Să îl Huiduie: „Fenomenal, Mulțumesc Din Suflet!”

Share


Mai mulți artiști români au performat la festivalul Neversea, la ediția de anul acesta. Antonia și Alex Velea au făcut show, dar și Grasu XXL și Delia. Totodată, și Puya a făcut show la festivalul de la malul mării. A cântat cele mai cunoscute melodii din repertoriul lui, dar le-a oferit fanilor și un moment neașteptat.

După primele acorduri, Puya s-a oprit și le-a rostit fanilor câteva cuvinte, după care i-a îndemnat să îl huiduie. „Am și aplauze, dar am înțeles că merge mai bine cu huiduieli. Am văzut eu un băiat care a fost huiduit și a apărut în toate ziarele apoi. Puteți să mă huiduiți un pic? Unu, doi, trei și…Fenomenal, mulțumesc din suflet!”, a spus Puya, mulțumit că fanii l-au ascultat și l-au huiduit.

puya-neversea-2024-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pe scenă, el nu a avut dansatoare, doar pe colegii lui din trupă. „Eu cred în varianta aia old school a show-ului, un DJ, un MC, un microfon și voi, publicul. Sunteți cu mine în seara asta sau nu?”, a spus artistul în uralele și aplauzele fanilor.

Filmul tragediei de pe Jepii Mici. Fata ucisă de urs a sunat la 112 să ceară ajutor, prietenul ei a văzut apoi cum e târâtă în pădure. „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Recomandări

Filmul tragediei de pe Jepii Mici. Fata ucisă de urs a sunat la 112 să ceară ajutor, prietenul ei a văzut apoi cum e târâtă în pădure. „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Babasha, huiduit la primul concert Colplay la București

Babasha e cântărețul de manele care a reușit să împartă România în două, după ce a cântat la concertul Coldplay de pe Arena Națională. După o primire controversată, marcată de huiduieli, Babasha a avut curajul să urce pe scenă și la al doilea concert al trupei britanice.

În ciuda reacțiilor negative la primul concert, Babasha nu s-a lăsat intimidat și a continuat să-și facă treaba, urcând pe scenă și la cel de-al doilea concert Coldplay. Într-un interviu acordat lui Damian Drăghici, artistul a mărturisit că l-a avertizat pe solistul trupei Coldplay, Chris Martin, în privința posibilității ca publicul să reacționeze negativ la prezența sa. Cu toate acestea, sprijinul trupei și dorința de a încerca ceva diferit au fost mai puternice decât temerile inițiale.

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că «Bă frate, lumea a reacționat așa…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News