sâmbătă, iulie 13, 2024

Jepii Mici, locul în care Diana și-a găsit sfârșitul tragic, e învelit de legende la limita paranormalului. Ce se spune despre cărarea blestemată, locul unde mor și dispar turiști

Sharestiri romania

  • Ce legende leagă moartea Dianei de traseul Jepii Mici
  • Oamenii care merg acolo dispar fără urmă

În urmă cu o zi, Diana și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla pe traseul montan Jepii Mici. Un urs a ieșit printre coipaci și a prins-o de picior, iar mai apoi a târât-o, până când au căzut într-o râpă de 120 de metri. Acest loc este foarte cunoscut, dar doar pentru traseul pus la dispoziție oamenilor, ci și pentru legendele care s-au născut aici.

Ce mistere ascunde Jepii Mici, cărarea pe care Diana, tânăra de 19 ani și-a pierdut viața

Cunoscătorii zonei Jepii Mici au dezvăluit legende neașteptate despre acest loc. Se spune că în timpul anumitor condiții meteorologice, în acel loc apare o cărare care, de fapt, nu există. Toți oamenii care pășesc acolo dispar fără urmă, iar oamenii nu au nicio explicație în acest sens. Se crede că această cărare ar fi ireală și blestemată.

De asemenea, în munții Bucegi ar exista mai multe locuri în care s-ar produce fenomene paranormale, pentru care nu există explicații logice. De exemplu, ar fi și zone foarte încărcate energetic, unde aparaturile s-ar declanșa singure.

Tot în această zonă oamenii ar simți simptome neobișnuite. În munții Bucegi ar exista zone cu tuneluri subterane, sau locuri miraculoase, care i-ar vindeca pe oameni de boli grave. Indiferent de legende, cea care ridica cele mai multe semne de întrebare este cărarea ireală care le apare oamenilor în față, mai ales vara. Această cărare fie i-ar duce pe oameni spre moarte, fie dispar subit.

Incidentele i-au șocat pe oameni

În momentul în care apare această cărare în fața oamenilor, tot acel loc ar fi acoperit de ceață. Ar exista și oameni care ar fi călcat pe cărarea misterioasă și ar fi revenit, dar după mult timp. Aceștia ar fi dezorientați și pierduți.

De asemenea, ar fi fost chiar și oameni găsiți răniți. Ar fi existat și chiar trupuri găsite zdrobite de stânci.

Citește și: Star Magazin. Influencerul care a văzut activități paranormale în propria locuință. Cum reușește să facă față celor întâmplate: ”Mă simt…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News