sâmbătă, iulie 13, 2024

imobile de lux în valoare de sute de mii de euro. Gruparea Statului Paralel se ferește de explicații

Sharestiri romania

Realitatea PLUS arata in exclusivitate toate proprietatile de lux, dar si aspecte pe care generalii le vor a fi uitate. 

Intr-un complex rezidential de lux din Capitala, Florian Coldea detine nici mai mult nici mai putin de 5 proprietati, apartamente, locuri de parcare, dar si o terasa de lux, foarte spatioasa. Acestea nu apar in ultima sa declartie de avere, asa ca ne intrebam cum le-a obtinut. 

In ultimii ani, conform surselor Realitatea PLUS, generaul negru, cat si alti intermediari dar si apropiati ar fi avut in conturile sale – prin intermediul optimizarilor judiciare – sume foarte importante de bani, si aici vorbim despre sute de mii de euro.

De asemenea, stim foarte bine ca la Monaco, prin intermediul bunului sau prieten Bogdan Neidoni care a fost si el chemat la DNA, generaul negru detine mai multe proprietati de lux, dar si automobile in valoare de sute de mii de euro. 

Va ramane sa vedem daca va da explicatii si despre acestea in fata anchetatorilor, fiindca in perioada imediat urmatoare acesta o sa fie chemat din nou la audieri pentru a vedea care va fi evolutia dosarului generalilor in acest caz. 

Realitatea PLUS, in continuare, pe parcursul zilei de astazi va arata si alte aspecte pe care generalii nu le vor a fi prezentate in spatiul public, dar si proprietatile de lux pe care le au acestia.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News