duminică, iulie 21, 2024

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan, distribuite în mediul online / Bărbaţii au hrănit ursul şi se fotografiau cu el, când a atacat / Animalul s-a speriat de claxoane şi a fugit – VIDEO

Share


Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan sunt distribuite, miercuri, în mediul online. Bărbaţii, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul şi se fotografiau cu el, când ursul a atacat. În apropiere se vede un alt urs.

Evenimente

30 iulie – Maraton Profit News TV – Inteligența Artificială în Economie

VIDEO – TikTok

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate pe Transfăgărăşan, în luna iulie.

Ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec.

La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoane.

În repetetate rânduri, autorităţile au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News