sâmbătă, iulie 13, 2024

”Harry, Ducele de Sussex, o va părăsi într-o zi pe Meghan Markle”

Share


Prințul Harry, Ducele de Sussex, ar avea în plan să își părăsească soția, pe Meghan Markle, și să se întoarcă în Regatul Unit, susține Hugo Vickers, autor și istoric regal. Iată mai jos, în articol, ce arată analiza expertului regal.

Veștile nu par a fi îmbucurătoare pentru fanii cuplului Prințul Harry – Meghan Markle. Între cei doi ar putea interveni o ruptură, Prințul Harry alegând să se întoarcă acasă, în Regatul Unit, susține Hugo Vickers, autor și istoric regal.

Vezi și REGINA CAMILLA, PORECLITĂ DE NEPOȚII EI. CUM O STRIGĂ PRINȚUL GEORGE, PRINȚESA CHARLOTTE ȘI PRINȚUL LOUIS

Hugo Vickers preconizează că între Prințul Harry și Meghan Markle ar putea să se producă o ruptură

Într-o discuție deschisă cu editorul regal Matt Wilkinson, în cadrul podcastului „The Sun’s Royal Exclusive”, Hugo Vickers a susținut că Ducele de Sussex ar putea fi „îngrozit” să își piardă „jumătatea”.

„Cred că Prințul va veni acasă (n.r. a fost întrebat ce se va întâmpla cu Prințul Harry și Meghan Markle). Harry va veni acasă, iar dacă vine acasă, trebuie să fim foarte drăguți cu el, pentru că va însemna că a trecut printr-o experiență neplăcută. Probabil ar fi destul de supărat. Regele Charles al III-lea i-a lăsat ușa larg deschisă. Făcea o treabă așa de bună înainte, părea atât de fericit (n.r. înainte de Meghan Markle).

De obicei, ești fericit când îți faci datoria și când îți aduci contribuția în fața oamenilor. Când te pui de-a curmezișul a ceea ce este menit, nu poate fi de bine. Cred, personal, că Harry este îngrozit să o piardă pe Meghan”, a susținut Hugo Vickers, arată The Sun.

La momentul actual, Prințul Harry și Meghan Markle trăiesc în SUA. În anul 2020, cuplul, care s-a îndepărtat de Familia Regală a Marii Britanii, au achiziționat o locuință în valoare de peste 11.5 milioane de lire sterline (14,65 milioane de dolari), în California, Santa Barbara. Relația cu Familia Regală este tensionată, în momentul de față.

Vezi și PRINȚUL GEORGE VA FI SEPARAT DE PRINȚUL WILLIAM ȘI DE SORA LUI, CHARLOTTE, ÎNCEPÂND CU 2025. CARE E MOTIVUL

Pe de altă parte, însă, conform unor zvonuri, Prințul Harry ar fi primit „interzis” din partea fratelui său, Prințul William față de întoarcerea acasă. Soțul lui Kate Middleton nu l-ar lăsa pe fratele lui să…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News