sâmbătă, iulie 13, 2024

Cum a devenit Mama Omida vrăjitoarea familiei Ceaușescu! Povestea s-a aflat abia acum: “În problema asta a fost contactată să îi spună ce îi rezervă viitorul”

Sharestiri romania

Mama Omida este cunoscută pentru faptul că a fost vrăjitoarea familiei Ceaușescu, iar despre ea s-a spus că ar fi prevestit moartea celor doi soți. Vrăjitoarea Rodica, fiica acesteia, a făcut dezvăluiri în premieră la “În oglindă” și spune cum a început relația mamei sale cu Elena Ceaușescu!

Numele Mamei Omida a ajuns, măcar o dată, pe buzele românilor și a fost considerată cea mai cunoscută vrăjitoare din România, însă nu sunt mulți cei care știu detalii din viața sa personală sau mai ales cum a ajuns să fie atât de celebră într-o vreme în care regimul nu era deloc unul permisiv.

Actori, comisari și nume mari i-ar fi trecut pragul Mamei Omida. De la Doina Badea, la Ion Popescu și chiar la Elena Ceaușescu, cu toții ar fi apelat la serviciile uneia dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România.

În jurul Mamei Omida s-au țesut numeroase povești și zvonuri, însă vrăjitoarea Rodica, fiica acesteia, a făcut dezvăluiri în premieră în emisiunea “În oglindă” și a povestit cum a ajuns să fie vrăjitoarea familiei Ceaușescu!

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Cum a devenit Mama Omida vrăjitoarea familiei Ceaușescu

Pe numele său real Maria Leonida din Buftea, Mama Omida ar fi fost cea care a prezis destinul soților Ceaușescu. Legătura dintre cunoscuta vrăjitoare și familia Ceaușescu a început la recomandarea cântăreței Doina Badea, după cum povestește chiar vrăjitoarea Rodica, urmașa Mamei Omida.

Citește și: Vrăjitoarea Sidonia face dezvăluiri halucinante despre crima din Padina! Mama celor trei suspecți știa că Sorin Anghel va muri în acea seară: „A avut ursit”

Cântăreața ar fi avut o serie de probleme pe care i le-a rezolvat chiar Mama Omida, iar așa a ajuns să fie recomandă Elenei Ceaușescu care își dorea să afle ce îi rezervă viitorul fiului său, Nicu. La acel moment, Nicu Ceaușescu ar fi fost îndrăgostit de cântăreața Jeanina Matei, iar povestea nu ar fi fost văzută cu ochi buni de familie.

“Mama a fost cunoscută pentru că era vrăjitoarea familiei Ceaușescu.(…) Elena Ceaușescu nu venea niciodată, trimitea pe cineva și o lua pe mama.
Elena Ceaușescu a ajuns la mama prin intermediul Doinei Badea.

Doina Badea a avut mai multe probleme pe care mama i le-a rezolvat și i-a recomandat-o. Ea avea o problemă…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News