sâmbătă, iulie 13, 2024

Cu cât vinde Zanni un tablou desenat de el, pe TikTok. Poate să facă un trai din asta lejer VIDEO

Share


Zanni se bucură de mult succes în mediul online, după ce a câștigat Survivor All Stars! Trapper-ul este învingător a două sezoane Survivor, așa că s-a ales cu sume frumoase pe care le-a cheltuit cum a știut el mai bine. Și-a cumpărat o casă și are de gând să-și clădească o afacere, pentru a avea câștiguri bune în viitor. A preferat să se retragă puțin din mediul online, să se refacă după lunile petrecute în jungla dominicană. Recent, i-a luat pe toți prin surprindere după ce le-a arătat un talent ascuns de-al lui. Poate să facă un trai din asta lejer!

Zanni s-a retras puțin de pe internet și a încetat să fie la fel de activ precum altădată, cel mai probabil pentru că a vrut să se liniștească după lunile petrecute în jungla dominicană. Nu i-a fost ușor la Survivor, însă a reușit să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

Nu a fost pentru prima dată când a câștigat competiția de la Pro TV, el fiind și învingător în sezonul 2, când emisiunea era difuzată la Kanal D. Cu banii de atunci, artistul și-a luat casa în care stă acum, iar cu banii câștigați după sezonul All Stars, trapper-ul își va pune la cale o afacere bănoasă.

CITEȘTE ȘI: ZANNI, UMILIT ȘI JIGNIT! CE A PUTUT SĂ PĂȚEASCĂ CÂȘTIGĂTORUL SURVIVOR ALL STARS: ”NU MĂ PRIMEAU PENTRU CĂ ERAM TATUAT”

stiri romania
Zanni și-a pus talentul la treabă și s-a apucat să deseneze / Foto: Captură Video

Ce preț are un tablou realizat de Zanni

Până atunci, a ținut să le arate tuturor pe internet cu ce își mai ocupă timpul, atunci când nu este activ pe rețelele de socializare. Pe lângă muzică, Zanni este talentat și la desen. Acesta s-a filmat în timp ce desena un tablou, care are o însemnătate aparte în mintea lui. Le-a dezvăluit fanilor că este de vânzare, iar prețul este de 350 de euro. S-a ales cu o mulțime de comentarii de susținere, iar fanii l-au felicitat pentru ambiția lui.

„Vărul nostru preferat se pricepe la toate. Foarte mișto desenul!”, a fost un comentariu.

Talent, nu glumă. Există ceva oare la ce să nu te pricepi tu Zannidache?”, a spus altcineva.

„Doamne ferește, dar câte calități/talente mai poți avea???”, a mai scris o altă persoană.

Există ceva la care să nu te pricepi?”, a continuat alt fan.

CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE ZANNI ȘI ANA PORGRAS LA SURVIVOR ALL STARS: „MI-A…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News