sâmbătă, iulie 13, 2024

Corina Dănilă, Detalii Despre Relația Cu Fiica Ei. Rianna Are 20 De Ani. „E Mult Mai Analitică și Pragmatică”

Share


Prezentatoarea de la TVR, Corina Dănilă, încearcă să-i fie tinerei atât mamă, cât și prietenă, în continuare, și este foarte mândră de ea.

„Rianna este marea mea bucurie şi sunt foarte mândră de ea! Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Ne avem una pe cealaltă și vorbim câte în lună și-n stele. Rianna este la fel de conștiincioasă precum eram eu la școală, foarte curioasă și deschisă la nou, citește mult, îi place fotografia și adoră plimbările în natură.

4411975121977529971488627439839081384640512nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Față de mine, ea este mult mai aplecată către tot ceea ce înseamnă device-uri. Tehnica existentă acum le și permite tinerilor să fie bine informați. Asta dacă îi interesează să nu rămână ignoranți. Rianna e mult mai analitică și pragmatică decât felul în care eram eu, visătoare”, a dezvăluit Corina Dănilă pentru revista VIVA!

Rianna este rezultatul relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani. Invitată în studioul Libertatea acum câțiva ani, Corina Dănilă a mărturisit că fiica ei a știut mereu cine este mama ei și cât de cunoscută este publicului din România, însă niciodată nu a fost crescută ca un copil cu tratament preferențial. „A știut mereu cine este mama ei.

Filmul tragediei de pe Jepii Mici. Fata ucisă de urs a sunat la 112 să ceară ajutor, prietenul ei a văzut apoi cum e târâtă în pădure. „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Recomandări

Filmul tragediei de pe Jepii Mici. Fata ucisă de urs a sunat la 112 să ceară ajutor, prietenul ei a văzut apoi cum e târâtă în pădure. „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Nu i-a ascuns nimeni. Din contră. Sunt colegii ei care vin la teatru să mă vadă jucând. Suntem într-o atitudine, zic eu, normală. De normalitate. Faptul că eu am încă o notorietate, știu eu, mai ridicată nu o împiedică pe ea să fie la fel de bună, la fel de studioasă, la fel de deșteaptă, cuminte, visătoare sau realistă”, a declarat prezentatoarea.

Ce spune despre interventiile estetice

Corina Dănilă are 52 de ani și se menține în continuare într-o formă de invidiat. Vedeta spune că nu a apelat încă la interventiile estetice, însă nu ar spune nu, în cazul în care ar avea nevoie.

„Nu am recurs la intervenţii chirurgicale, însă nu sunt împotriva lor. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!”, a mai adăugat actrița.


Google News
Urmărește-ne pe Google News

Filmul tragediei de la Jepii Mici, unde o tânără a fost ucisă de urs. „Era mușcată de picior, pe spate”

Știrileprotv.ro

Filmul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News