sâmbătă, iulie 13, 2024

Cine sunt Bianca Mitroi și Robert Braia de la Insula Iubirii 2024. Tânăra a cântat alături de Jean de la Craiova

Sharestiri romania

Cei doi concurenți au venit la Insula iubirii, sezonul 8, ca să își testeze relația.

Insula iubirii, sezonul 8, găzduită de Radu Vâlcan, pune în fața telespectatorilor cinci cupluri, care vor să își testeze relația cu orice preț.

Cine sunt Bianca Mitroi și Robert Braia de la Insula iubirii 2024

Bianca Mitroi de la Insula iubirii 2024 are 27 de ani, iar iubitul ei, Robert Braia, are 28 de ani. Aceștia formează un cuplu de un an.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Bianca Mitroi a fost profesoară la o școală populară de arte, iar acum este o solistă de muzică de petrecere foarte apreciată. Concurenta de la Insula iubirii a cântat și alături de Jean de la Craiova.

Robert Braia este antreprenor, face parte dintr-o familie înstărită și a studiat la Facultatea de Business din Graz, Austria.

În Craiova, Robert de la Insula iubirii are faima de „băiat de oraș”, însă afirmă că lucrurile s-au schimbat din momentul în care a întâlnit-o pe Bianca.

Antreprenorul a cumpărat un apartament în Craiova doar pentru ei doi și au decis să se mute împreună, Bianca fiind prima femeie cu care a locuit în aceeași casă, dar și prima femeie pe care a prezentat-o părinților.

Citește și: Cine sunt Iustina Loghin și Cornel Luchian, de la Insula Iubirii 2024. Vezi cum s-au cunoscut și cum a început relația lor

Bianca și Robert de la Insula iubirii

[Sursa foto: antena 1]

Bianca Mitroi și Robert Braia, despre participarea lor la Insula iubirii, sezonul 8

Bianca Mitroi și Robert Braia au decis să vină la Insula Iubirii, sezonul 8, pentru a-și testa iubirea. Amândoi sunt încăpățânați, iar dinamica dintre ei este pe tiparul „care pe care”.

Bianca vrea să vadă dacă Robert o consideră aleasa, iar dacă iubirea lor este mai presus de orice.

Robert este zodia Pești și consideră că uneori se lasă copleșit de emoții, în timp ce Bianca este zodia Gemeni și este mereu acolo pentru a-l aduce cu picioarele pe pământ.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Nicki Minaj a dat-o iar în bară: “Să-i fie rușine de ea însăși. Nu are respect pentru fani”. Ce s-a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News