sâmbătă, iulie 13, 2024

Chef Sorin Bontea bucuros de noul sezon MasterChef și de revenirea “acasă”! Cu ce fel de mâncare și-a cucerit soția! “Am revenit acasă! ….Îmi plac mâncărurile gătite”

Share


Chef Sorin Bontea (54 de ani) este și el la fel de încântat precum cei doi colegi și buni prieteni ai săi, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, de revenirea la PROTV, acolo unde jurații se ocupă deja de noul sezon MasterChef!

Click! a povestit cu Sorin Bontea despre toate așa că am aflat treburi de “culise”. 

Se mai ciondănesc sau nu jurații MasterChef între ei? Cu ce fel de mâncare și-a impresionat Chef Bontea soția și a cucerit-o? Care este desertul său preferat? Chef Bontea ne-a răspuns tuturor întrebărilor!

Cum este acest nou sezon MasterChef și revenirea acasă la PROTV?

Am revenit acasă. Cum va fi sezonul de MasterChef, al 9-lea? Nu știu cum va fi. Îmi doresc să fie bine. Știu că noi facem ceea ce ne place. Și MasterChef ne-a plăcut dintotdeauna. Cu asta am început. Așa am devenit cunoscuți. Cum va fi? Nu știu. Sper că va fi bun. Eu cred că va fi bun.

Dar ce așteptări aveți de la concurenții care vor veni acum la MasterChef?

Concurenții ar trebui să știe, și cred că ne cunosc după atâția ani cam ce vrem de la ei. Trebuie să se gătească cu gust. Trebuie să gătească bine. Trebuie să ai și câteva aptitudini, așa, de bucătar. Și să nu aibă emoții. Poate să-și controleze emoțiile. Cred că timpul este dușmanul lor primordial. Eu am învățat un lucru în bucătărie.Primul lucru pe care-l fac când intru într-o bucătărie, indiferent că e a mea sau altuia. Mă uit să ştiu unde sunt ustensilele și celelalte lucruri.

“Trei zile n-am vorbit cu Scărlătescu”

Cum este? Sunteți prieteni? Sunteți colegi înainte de toate? În tot acest timp vă știți gusturile unul altuia în materie de gătit? Dacă n-ar fi fost în această formulă, poate că ar fi fost mai… N-ar fi fost la fel,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News