sâmbătă, iulie 13, 2024

Ce Rol Va Juca Valentin Teodosiu în Serialul „Tătuțu” De La Pro TV: „Personajul Meu Este Cel Mai De Temut Al Vremii”

Share


Serialul „Clanul”, o poveste care i-a captivat pe telespectatori și i-a făcut să tresară la cele mai intense momente, a ajuns la sfârșit în urmă cu puțin timp, dar serialul „Tătuțu” abia se apropie de început. Serialul care îi va purta pe cei de acasă cu 20 de ani în urmă își continuă filmările, iar echipa este convinsă că povestea va fi una încărcată de cele mai intense trăiri! Pe lângă actorii din „Clanul” care au interpretat roluri ce au ajuns la inimile telespectatorilor, se vor alătura noi actori care vor contura, prin personajele lor, povestea din noul serial, „Tătuțu”.

Valentin Teodosiu joacă în serialul „Tătuțu” de la Pro TV

Cu peste 100 de filme în care a adus roluri incredibile la viață și vocea postului PRO TV încă din anul 1996, Valentin Teodosiu revine, pentru a doua oară în cariera lui, într-un serial! De această dată, el îl va interpreta pe Titi Baros, cunoscut în lumea interlopă ca Faraonu, unul dintre cei mai periculoși și influenți oameni din povestea lui „Tătuțu”.

„Personajul meu este cel mai de temut al vremii! Titi Baros zis și Faraonu! Este un dur, este de temut, toți îl ascultă și poate fi un exemplu pentru cei de teapa lui Bebe Măcelaru care apare cu 20 de ani mai tânăr! Mai multe nu vă pot dezvălui!”, povestește Valentin Teodosiu.

INTERVIU | Iulia Joja, specialist în securitate europeană, despre provocările NATO în Ucraina: „Vedem mult mai puțină dedicație, mult mai puțină voință politică și mult mai puține resurse dedicate acestei cauze”

Recomandări

INTERVIU | Iulia Joja, specialist în securitate europeană, despre provocările NATO în Ucraina: „Vedem mult mai puțină dedicație, mult mai puțină voință politică și mult mai puține resurse dedicate acestei cauze”

Ce rol va juca Valentin Teodosiu în serialul „Tătuțu” de la Pro TV: „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

În plus, după ce deja a început filmările, el mai adaugă: „Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesioniști și sunt convins că TĂTUȚU` va fi un serial de mare succes la public!”.

George Mihăiță, primele declarații despre „Tătuțu”, noul serial de la Pro TV

Actorul George Mihăiță a reușit să construiască un personaj care a impresionat o țară întreagă, iar acum va continua povestea cu… începutul: „Trăiești 2 ani într-un vis sublim… CLANUL… te trezești și te-așteaptă altul… TĂTUȚU`… Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă… Mi-e dor de toți, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial… TĂTUȚU”, a spus George Mihăiță.

serial tatutu george mihaitaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News