sâmbătă, iulie 13, 2024

Ce note a luat Selly la BAC? Îţi vei schimba complet părerea despre “şeful” Beach, Please!

Share


Andrei Șelaru, supranumit ”tăticul” festivalului Beach, Please!, se poate lăuda cu faptul că a reușit să obțină o medie destul de mare la examenul de Bacalaureat. Imediat după publicarea rezultatelor, vloggerul a postat notele pe o rețea de socializare. Selly a promovat cu brio ”examenul maturității”. Îți vei schimba complet părerea despre influencer.

În anul 2020, Selly se pregătea să susțină unul dintre cele mai importante examene din viața unui elev – Bacalaureatul. Încrezător și în plină ascensiune profesională, celebrul vlogger de pe You Tube s-a prezentat la evaluare la volanul unui Mercedes CLS, mașina visurilor sale, moment care a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din România. La fel ca atunci, mulți vor rămâne surprinși când vor afla cu ce note a promovat Andrei Șelaru ”examenul maturității”.

Citește și: SCANDAL CU PUMNI ȘI ÎNJURĂTURI LA ZIUA IUBITEI LUI SELLY! ALEXIA ERAM ȘI MARIO FRESH AU RĂMAS INTERZIȘI!

Ce note a obținut Selly la examenul de Bacalaureat

În urmă cu 4 ani, Andrei Șelaru reușea să-și surprindă comunitatea de fani și să le închidă gurile cârcotașilor care se îndoiau de potențialul său. Selly a susținut examenul de Bacalaureat în anul 2020, atunci când se afla la începutul carierei sale de vlogger. Adolescentul declara – la vremea respectivă – că a făcut tot ceea ce a putut pentru a obține media 10, însă a fost la distanță de doar câteva sutimi de reușită.

La aflarea rezultatelor – cel care avea să devină unul dintre cei mai popularii influenceri din România – s-a mândrit pe o rețea de socializare cu notele obținute. Încrezător că va obține media 10, Selly le-a spus fanilor că a trecut examenul cu brio, obținând următoarele note: 9.50 – la Limba și literatura română, 9.60 la matematică și 9.70 la biologie, media generală fiind de 9.60.

stiri romania
Selly s-a mândrit cu notele sale obținute la BAC 2020/ sursă foto: Instagram

Deși a obținut o medie destul de mare – astfel încât ar fi avut posibilitatea să urmeze o facultate de prestigiu din străinătate – Selly s-a înscris la o facultate privată de business din București –  la Tiffin University, decizie pe care a regretat-o imediat. Cu gândul la vlogging, marea lui pasiune din social-media,  înainte cu 3 ore de începerea cursurilor din primul an, influencerul a renunțat la…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News