sâmbătă, iulie 13, 2024

Un membru al US Navy a încercat să acceseze dosarele medicale ale lui Joe Biden

Sharestiri romania

Un marinar al US Navy a încercat să acceseze dosarele medicale ale preşedintelui Joe Biden „din curiozitate”, dar nu a reuşit, a anunţat marţi Marina SUA, precizând că datele medicale ale preşedintelui nu au fost compromise în niciun moment, relatează Reuters.

US Navy spune, într-un comunicat, că în februarie, a fost notificată că un marinar a încercat să caute „Joe Biden” în sistemul electronic de dosare medicale al armatei. Un oficial american din domeniul apărării, vorbind sub rezerva anonimatului, a declarat că marinarul a încercat să acceseze înregistrările de trei ori în decurs de câteva ore.

„Dosarul accesat de marinar nu era dosarul electronic al preşedintelui Statelor Unite. Este un sistem de sănătate securizat şi în niciun moment informaţiile personale ale preşedintelui nu au fost compromise”, a precizat US Navy.

Un coleg de serviciu a fost cel care a raportat tentativa marinarului, iar US Navy şi-a încheiat ancheta în aprilie, notează Reuters, potrivit News.ro.

Marinarul a fost sancţionat administrativ, dar este încă în Marină.

Dezvăluirea vine în condiţiile în care Joe Biden se luptă cu criticile unor democraţi care susţin că nu are acuitatea mintală necesară pentru a candida împotriva lui Trump la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie. Cu toate acestea, Biden a afirmat că nu îşi va abandona campania, declarând luni prin telefon la MSNBC că „nu pleacă nicăieri”.

Editor : Liviu CojanCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News