sâmbătă, iulie 13, 2024

Semnul bizar de care a avut parte sora Ronei Hartner, la aproape opt luni de la moartea artistei. Rindei nu i-a venit să creadă că este adevărat. Au trecut-o toți fiorii: “Ca din pământ, ca din nimic a apărut”

Sharestiri romania

Rinda Hartner a avut parte de o întâmplare bizară, la doar câteva luni de la moartea surorii sale. Este convinsă că a fost un semn divin din partea regretatei artiste.

Au trecut aproape opt luni de când Rona Hartner s-a stins din viață. Regretată artista a murit în data de 23 noiembrie, la vârsta de doar 50 de ani. Din nefericire, aceasta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, iar într-un final, boala a răpus-o. Vestea a căzut ca un șoc pentru toți cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o de-a lungul timpului, dar mai ales, pentru familia sa. 

Sora Ronei Hartner este încă răpusă de durere. Recent, Rinda Hartner a mărturisit că a avut parte de câteva experiențe paranormale de când sora sa a încetat din viață.

Aceasta este convinsă că există o legătură puternică între ele, chiar și dincolo de moarte.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Rinda Hartner a primit un semn divin din partea regretatei artiste

Nu mai încape îndoială faptul că Rona Hartner a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țara noastră.

Aceasta a lăsat în urmă o carieră de succes, dar și un parcurs profesional impresionant. Au trecut aproape opt luni de la moartea sa, însă fanii, rudele și prietenii încă nu pot să vorbească despre ea la trecut.

Pentru familia Ronei Hartner este cu atât mai greu. Rinda Hartner spune că a avut parte de câteva semne din partea surorii sale. Aceasta se afla de Paște în Franța, atunci când o doamnă i-a recomandat să viziteze Notre Dame Du Cap Falcon, spunându-le că acolo cânta o femeie frumoasă, însă aceasta a murit.

Aceasta a rămas surprinsă atunci când a aflat că cea despre care vorbea era nimeni alta decât Rona Hartner, sora sa.

Citește și: Fiica Ronei Hartner, împiedicată de Rocco Sedano să își viziteze mama la mormânt! Sumayla nu este lăsată nici măcar să își aline dorul: „Fata ar vrea să vină în țară, dar nu poate să iasă, tatăl nu dă semnătura”

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea.
Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News