sâmbătă, iulie 13, 2024

Reacția lui Yamato Zaharia după ce a fost pus la zid de Daniel Ghiță: ”Chiar și Isus a fost criticat!”

Share


Luptătorul Yamato Zaharia i-a dat replică lui Daniel Ghiță, după ce acesta din urmă a spus că încasează bani publici de la Agenția Națională pentru Sport.

Un scandal a explodat în mediul online. Daniel Ghiță l-a acuzat pe Yamato Zaharia și pe tatăl acestuia că au înființat o asociație prin care primesc bani publici de la ANS, în vreme ce sportive care aduc glorie României nu încasează astfel de fonduri.

Dar iată postarea lui Ghiță: “Sportivii de adevărată performanță din România nu primesc nici premieri și nici altă susținere din partea Agenția Națională pentru Sport, sub pretextul că nu sunt bani. O afacere de familie, de tip mafiot. Trabucuri, șampanii Moet, yachturi luxoase, plătiți din bani publici, în timp ce gimnastele noastre de elită nu au bani pentru pregătire”.

Într-un dialog cu Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Yamato Zaharia a dat o replică elegantă lui Daniel Ghiță. “El a spus despre mine că sunt de carton, că merg în vacanțe pe bani publici. Eu am doar două cuvinte de spus la adresa lui. Daniel Ghiță e o legendă a sportului românesc, a kickbox-ului românesc. A fost numărul 5 în lume, e un super sportiv. Iar despre ce a spus el, nu comentez nimic, dacă va fi cazul, voi răspunde în fața organelor competente”, a declarat Yamato Zaharia pentru Spynews.

Apoi a adăugat: “E foarte bine că sunt criticat, trebuie să existe și oameni care să înjure și să critice. Cele mai mari nume din istorie au fost criticate, inclusiv Iisus și religia. Totul și toată lumea primește critici. Nu mă afectează aceste lucruri”.

Amato Zaharia, tatăl sportivului, a precizat: „Ce pot să comentez la o aiureală? Eu nu comentez pe Facebook. Când vom fi chemați în fața autorităților statului, vom arăta realitatea și adevărul. Este absolut legală toată activitatea noastră. Faptul că un român stabilit în SUA ne-a invitat, în afara competiției, pe banii lui o minicroazieră, nu văd ce e rău.

Ne-a făcut cadou de ziua unui sportiv de-ai noștri o minicroazieră. Sunt absolut convins că și Daniel Ghiță în vremurile lui de glorie făcea același lucru când ajungea la o competiție. Bănuiesc că era invitat în tot felul de locuri. Sunt sigur că i-a făcut plăcere să viziteze acele locuri. Eu nu comentez la ce spune Daniel Ghiță. Nu știu cine îl mână în această poveste”.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News