sâmbătă, iulie 13, 2024

Ramore de la „iUmor”, replică dură pentru mama copilului său. Cum reacționează, după ce a fost acuzat că nu se implică în creșterea copilului

Share


Remus Iosub, cunoscut de public drept Ramore, are o primă reacție în urma acuzațiilor pe care i le-a adus fosta parteneră de viață, Denisa Drăgan, referitor la faptul că nu se implică în creșterea copilului pe care îl au împreună – fetița Alba. 

Ramore și Denisa au divorțat / foto: Arhiva Click!

Ramore și Denisa au divorțat / foto: Arhiva Click!

Recent, câștigătorul „iUmor” a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate și a făcut o serie de declarații în acest sens. 

Ramore: „Încheiem și mergem mai departe”

După destrămarea căsniciei, Denisa și Ramore și-au aruncat cuvinte grele, printre ele fiind unele referitoare la faptul că bărbatul nu s-ar ocupa de creșterea micuței Alba. În urma dezvăluirilor făcut de mama acesteia, comediantul a venit cu o explicație. 

„S-a întâmplat, asta este încă o chestie personală pe care nu am discutat-o și nu am să o discut. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Până la urmă, am avut o relație, bună, rea cum a fost ea, este mama copilului meu și atunci respectul meu rămâne orice ar fi și de aceea nu discut sub orice formă acest subiect (…) Bineînțeles că mi-aș fi dorit să meargă, mi-aș fi dorit să avem ceea ce este o conduită normală în societatea noastră. Nu s-a putut, asta e, a trebuit să încheiem și să mergem mai departe”, a declarat Ramore, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

„Plătim în fiecare lună”

Referitor la faptul că Ramore nu ar avea grijă nici financiar de copil, mărturisește acum faptul că își îndeplinește îndatoririle de părinte așa cum poate și nici nu s-ar pune problema de bani. 

„Încerc să îmi fac îndatoririle de părinte, cât mai bine cu putință și ăsta este scopul meu, nu sunt pe piață să caut acum păsări și nu mai știu ce. Este normal ca un părinte să plătească (n.r. pensia alimentară). Nu este nicio problemă, nu se pune discuția, plătim în fiecare lună cum spune legea. Nu se pune nicio discuție mai ales în zona banilor. Asta este cu totul altceva”, a mai spus Remus Iosub.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News