sâmbătă, iulie 13, 2024

Primul trailer pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale toamnei, „Gladiator II”, a fost lansat de Paramount – VIDEO

Share


Primul trailer pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale toamnei, „Gladiator II”, continuarea lui Ridley Scott la epopeea sa din 2000 care a cucerit Oscarul, îl prezintă pe Paul Mescal, 28 de ani, în locul lui Russell Crowe.

Mescal îl interpretează pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi al regretatului Lucius Verus, care îşi aminteşte că a urmărit eroismul condamnat al lui Maximus în primul film. Inspirat de curajul acestuia, înrobitul Lucius jură să-i învingă pe noii împăraţi înfumuraţi Caracalla (Joseph Quinn) şi Geta (Fred Hechinger).

Evenimente

30 iulie – Maraton Profit News TV – Inteligența Artificială în Economie

În calea sa se află proprietarul de sclavi Macrinus, interpretat de Denzel Washington, pe care Scott l-a descris ca fiind “al naibii de crud” cu luptătorii din arenă, precum şi generalul roman al lui Pedro Pascal, Marcus Acacius.

Pascal şi-a descris personajul ca fiind “un general foarte, foarte bun, ceea ce poate însemna un ucigaş foarte bun”. Antrenat sub comanda lui Maximus, el încearcă să invadeze nordul Africii iar Lucius este descris de Macrinus cu “furia este darul tău”.

Mescal s-a îngrăşat considerabil pentru rol, primind porecla “Brick Wall Paul”, din partea lui Pascal. “A devenit atât de puternic”, a spus Pascal despre colegul său. “Aş prefera să fiu aruncat de pe o clădire decât să mă mai lupt cu el”.

Trailerul conţine, de asemenea, scurte imagini cu Tim McInnerny şi cu Derek Jacobi, o mulţime de săbii, săgeţi, nave, mulţimi, apă, strigăte şi un rinocer masiv pătat de sânge pe care Lucius trebuie să-l învingă.

Trailerul oferă, de asemenea, o avanpremieră a coloanei sonore emoţionante – compusă din nou de Hans Zimmer, precum şi o bucată dintr-o reluare a piesei „No Church in the Wild” de Kanye West şi Jay Z, cu versurile: “Lacrimi pe podeaua mausoleului / Sângele pătează uşile Colosseumului”.

Filmările au început în iunie anul trecut, dar au fost întrerupte de greva actorilor din SUA, înainte de a fi reluate în decembrie şi de a se încheia în ianuarie, cu excepţia unor scurte reluări luna trecută în Sussex.

Data de lansare a filmului la nivel mondial este 22 noiembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News