sâmbătă, iulie 13, 2024

Nu trebuie să ratezi! Jerrod Carmichael Reality Show, cel mai uimitor, emoțional și crud documentar făcut vreodată

Share


„Jerrod Carmichael Reality Show”- cel mai uimitor, emoțional și crud reality TV realizat vreodată”, își începe review-ul, critica de film de la The Guardian, Leila Latif.

Jerrod Carmichael Reality Show  / foto: captură HBO

Jerrod Carmichael Reality Show / foto: captură HBO

Comedianul dezvăluie lucruri uluitoare pe care majoritatea oamenilor le-ar duce în mormânt. Poate că este masochist, dar o dată ce a început povestea, nu te mai poți uita în altă parte, mai scrie jurnalista britanică.

Despre ce este vorba în serialul difuzat de HBO

Jerrod Carmichael Reality Show este un serial documentar american regizat de Ari Katcher. Acesta îl urmărește pe comediantul Jerrod Carmichael în timp ce interacționează cu familia, prietenii și străinii în căutarea dragostei, a sexului și a conexiunilor.

A avut premiera mondială la South by Southwest pe 10 martie 2024 și a avut premiera pe HBO 19 zile mai târziu. 

Pe site-ul agregator de recenzii Rotten Tomatoes, din cele 21 de recenzii ale criticilor sunt pozitive. Pe Metacritic, seria are un scor mediu ponderat de 83 din 100, bazat pe 14 critici.

Experimentul lui Jerrod este de o sinceritate frapantă.  În primul episod, el se confruntă cu un prieten căruia i-a mărturisit recent sentimente romantice, își evită mama religioasă care se luptă cu homosexualitatea lui și se străduiește să găsească o parteneră pentru gala Emmy.

Dar, este îndrăgostit rapperul Tyler, the Creator. Îl invită să fie partenerul său la Emmy, dar este refuzat. El sfârșește prin a aduce la premiile Emmy un alt prieten, un bărbat care poartă cagulă și are o voce distorsionată, denumit Anonimul.

Cine este Rothaniel Jerrod Carmichael

Rothaniel Jerrod Carmichael este un comediant, actor, scriitor și regizor american. A lansat trei stand-up comedy specials pe HBO: Love at the Store (2014), 8 (2017) și Rothaniel (2022) și a jucat în sitcomul semi autobiografic NBC The Carmichael…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News