sâmbătă, iulie 13, 2024

Job plătit cu 100 de euro pe zi. Pare un vis, dar nu e: „+ mâncare + hoteluri”

Share


Orice român speră la un loc de muncă bine plătit, pentru că traiul a ajuns tot mai greu pentru majoritatea oamenilor de la noi. Nevoile sunt tot mai mari, prețurile ridicate, iar salariile mici. Sigur că, există și domenii care nu se vor „demoda” niciodată și din care vor ieși bani frumoși. După muncă și răsplată, cum s-ar zice! Este un job și la noi în țară, plătit cu 100 de euro pe zi. Pe lângă suma măricică pe care o primește angajatul, acesta este și tratat ca la carte. Iată despre ce e vorba!

Multora nu le vine să creadă, dar e pe bune! Există și-n România un loc de muncă, plătit cu 100 de euro pe zi (circa 500 de lei), unde nu este nevoie să ai studii superioare. Singura condiție: să ai permis de conducere. Job-ul de șofer este întâlnit la tot pasul în țara noastră, însă nu întotdeauna este și bine plătit. Salariul este motivant, iar pe lângă bani angajatul mai primește și mâncare + hotel. În anunțul de angajare, postat pe un site de specialitate, este precizat faptul că se caută un șofer, categoria B, care să însoțească o formație muzicală la evenimente, fie ele în țară, fie în afară.

CITEȘTE ȘI: CE OBIECT A GĂSIT O CAMERISTĂ ÎN CAMERA DE HOTEL A UNUI CUPLU DE PENSIONARI: „N-AM MAI VĂZUT AȘA CEVA ÎN VIAȚA MEA”

Locul plătit cu 500 de lei pe zi

Asta înseamnă că sunt foarte mulți kilometri de parcurs, iar singurul impediment la care se gândesc mulți este timpul petrecut departe de casă. Asta mai ales în sezonul estival, când petrecerile sunt în toi. Ce-i drept, și banii oferiți sunt pe măsura muncii! Programul este unul full-time, iar angajatul are parte de contract de muncă și de concediile aferente.

„Căutăm un șofer cat.B cu experiență pentru a se alătura turneului nostru cu orchestra din România – oriunde.

Program de lucru full-time;
Contract de muncă;
Concedii conform legislației;
Salariu motivant 100 EUR/pe zi + mâncare + hoteluri.
Responsabilități: Activitate de șofer personal al cântăreților”, se arată în anunțul de angajare, notează Fanatik.

CITEȘTE ȘI: CE AU PĂȚIT DOI ROMÂNI DE 70 DE ANI ÎN VACANȚĂ ÎN VENEȚIA. NU SE AȘTEPTAU LA AȘA CEVA ATUNCI CÂND S-AU CAZAT LA HOTELUL DE 5 STELE. „FURĂ ȘI ITALIENII”

Sunt mulți șoferi care aleg să plece peste hotare, să conducă TIR-uri, nicidecum mașinile cântăreților. Peste hotare se…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News