sâmbătă, iulie 13, 2024

„A fost trasă într-o râpă”

Share


Momente de panică la Bușteni! O tânără, în vârstă de 19 ani, a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost atacată de urs. Fata a fost târâtă într-o râpă de animalul sălbatic, în zona Jepii mici din Bușteni, pe Valea Prahovei. Apelul disperat la 112 a fost făcut chiar de iubitul victimei, care a rămas în stare de șoc atunci când a văzut scena îngrozitoare. Acesta a sunat după ajutoare, iar oamenii legii și echipajele medicale au intervenit de îndată. Iată cum s-a produs nenorocirea!

Sfârșit tragic pentru o fată de 19 ani, care se afla în apropierea unui traseu montan. Tânăra a murit, marți, după ce a fost atacată de urs, apoi târâtă într-o râpă. Iubitul ei a fost martor al scenelor de groază și a sunat disperat la 112, după ajutor. Acesta a rămas înmărmurit și a sperat până-n ultima clipă că fata este în viață. Din păcate, victima și-a dat ultima suflare, din cauza rănilor grave.

„La data de 09.07.2024, IPJ Prahova a fost sesizat de către un bărbat despre faptul că prietena sa, vârstă de 19 ani, a fost atacată de un urs și trasă într-o râpă. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD.”, a transmis IPJ Prahova.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI CU CEA MAI MARE FELINĂ DIN EUROPA, SURPRINSE ÎN ROMÂNIA! CUM A FOST FILMAT ANIMALUL CARE E SCUMP LA VEDERE

Ursul a dat târcoale trupului neînsuflețit al fetei

Echipajele de intervenție s-au deplasat de urgență la fața locului. Nimeni n-a mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără, cei de la Salvamont încercând din răsputeri să recupereze trupul neînsuflețit. A fost o misiune dificilă, ținând cont de faptul că ursul dădea în continuare târcoale victimei. Bărbatul, care a sunat la 112 să raporteze incidentul, a fost preluat de autorități și coborât la Bușteni.

„O echipă de intervenție a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă și, în urmă cu puțin timp, au coborât în rapel pe firul văii, unde au găsit victima, din păcate decedată. Operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani. Turistul care a văzut întregul eveniment și a sunat la 112, a fost preluat de către jandarmii montani și coborât în Bușteni”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

CITEȘTE ȘI: O FEMEIE A…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News