sâmbătă, iulie 13, 2024

Șase bărbați din Oradea au fost reținuți, după ce s-au luat la bătaie în trafic. Totul a pornit de la o tamponare ușoară

Sharestiri romania

Șase bărbați și-au petrecut noaptea în arest, în urma unui accident rutier produs vineri pe o stradă din Oradea. În loc să rezolve situația pe cale amiabilă, șoferii, dar și amicii lor – 8 persoane în total – s-au luat la bătaie. Martorii au sunat la 112, iar conflictul a fost aplanat de mascați. În urma audierilor, 6 dintre cei implicați în scandal au fost reținuți pentru 24 de ore pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie eBihoreanul.

Apelul la 112 a fost dat vineri, la ora 10:13, și sesiza că în urma unei tamponări ușoare în trafic, ocupanții celor două mașini au sărit la bătaie.

“În urma primelor investigații efectuate la fața locului de polițiști, s-a constatat că, un bărbat de 41 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eforie din municipiul Oradea, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, tot din Oradea, evenimentul rutier fiind unul fără victime. În urma evenimentului rutier, între conducătorii auto și doi bărbați de 28 și 52 de ani, pasagerii din cel de-al doilea autoturism implicat și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, toți din Oradea, rude ale conducătorului primului autoturism, care se aflau la fața locului, s-ar fi declanșat o altercație spontană, pe fondul unor neînțegeri mai vechi”, a transmis agentul șef Alin Laza, de la Biroul de Presă al Poliției Bihor.

Bătaia, scrie sursa citată, a fost oprită doar după intervenția echipajelor de polițiști. Odată legitimați, scandalagiii au fost duși la sediul Poliției.

În urma audierilor, 6 dintre cele 8 persoane implicate în altercație au fost reținute pentru 24 de ore, pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

Editor : Izabela ZahariaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

spot_imgspot_img

Read more

Local News