luni, mai 20, 2024

Un bărbat din Cluj a murit după ce apartamentul său a luat foc. Incendiul a fost provocat de mâncarea uitată pe aragaz

Sharestiri romania

  • Un bărbat din Cluj a murit după ce apartamentul său a luat foc
  • Incendiul a fost provocat de mâncarea uitată pe aragaz

Un bărbat de 85 de ani din Cluj-Napoca și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări, iar pompierii și medicii care au sosit la fața locului, în timp record, nu au putut să-l salveze.

Bărbatul de 85 de ani a murit în propria locuință

Bărbatul a murit după ce apartamentul în care se afla a fost cuprins de flăcări. Incendiul a izbucnit de la mâncarea lăsată la încălzit pe aragaz. Doar câteva minute au fost nevoie pentru a se produce un adevărat dezastru.

Flăcările au cuprins totul, iar bărbatul care a adormit timp de câteva minute, a murit carbonizat. Vecinii s-au speriat din cauza incendiului și a fumului puternic care era și pe scara blocului. Au alertat pompierii, iar aceștia au sosit cu o autospecială de stingere. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bătrânul de 85 de ani și au constatat decesul. Polițiștii din Cluj-Napoca au deschis o anchetă pentru a cerceta modul în care a izbucnit incendiul.

Incendiu puternic la o hală de depozitare

În urmă cu câteva zile, un incendiu puternic a avut loc la o hală de depozitare din apropierea Capitalei. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 200 de metri, iar fumul gros se putea observa și din Pipera, București.

Hala de depozitare se afla în Mogoșoaia și a fost cuprinsă de flăcări. Era construită din lemn și a ars într-o proporție mare. Pompierii care au sosit la fața locului au intervenit cu 11 autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Au avut opt autospeciale de stingere cu spumă o autospecială de descarcerare, un echipaj SABIF și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime pentru a reuși să lichideze flăcările puternice care s-au extins. Nu au fost găsite victime la fața locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație în cazul Crevedia! Pompierii,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spynews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News