luni, mai 20, 2024

Tensiunea atinge cote maxime în „Casa iubirii”! Sebastian a sărit imediat la Robi și i-a cerut socoteală. Ce a urmat chiar sub privirile fetelor: „De ce vorbești urât, vrei să te cerți cu mine?”

Sharestiri romania

Spiritele se încing în ”Casa Iubirii”! Între Robi și Sebastian izbucnește un scandal de proporții. De la ce pornește totul?

Tensiunea atinge cote maxime în ”Casa Iubirii”, asta după ce între Sebastian  și Robi izbucnește un conflict de proporții. Roberta îi dezvăluie concurentului cu care se află încă în cunoaștere faptul că Patrick și Julia spun lucruri urâte despre el, moment în care Robi sare în apărarea colegului său.

Roberta și Robi au câteva replici acide unul la adresa celuilalt, iar Sebastian vrea să știe despre ce este vorba, însă pentru a nu ”pune paie pe foc”, concurenta alege să-l tragă deoparte pe tânăr și să meargă în grădină pentru a petrece timp împreună.

Citește și: Catinca și Ștefan de la „Casa iubirii” s-au despărțit, după nici o lună de relație? Ce a transmis fosta concurentă: „De aceea există karma. Răul pe care l-ai făcut”

Roberta: Sebastian, dar știai că Julia cu Patrick vorbesc despre tine că nu știi tu să vorbești?

Patrick: Reprodu, reprodu Roberta! Ce am zis?

Robi: De ce zici treaba asta că e diferență de la cer la pământ între <<Patrick a spus că nu te-ai exprimat cum trebuie și că nu te exprimi cum trebuie>> sau <<Patrick a spus

că nu știi să vorbești>>.

Roberta: Ce sari tu așa? Alianța, ce ai?

Robi: Da, uite că e alianță. Care e problema?!

Sebastian către Roberta: Ce s-a întâmplat?

Roberta: Nimic, hai să stăm singuri că n-am chef. Nu am chef să stau la masă.

Sebastian: De ce vă certați? Ca să știu și eu.

Concurenții de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură TV]

Sebastian și Roberta de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură TV]

Sebastian și Robi, scandal de proporții în ”Casa Iubirii”

Nu durează mult până când Sebastian intervine pentru a-i lua apărarea fetei pe care o place. Totuși, de aici și până la un scandal de proporții a fost doar un singur pas, asta pentru că tânărul se ridică și se îndreaptă către colegul său, pentru a sta față în față cu acesta și pentru a-i cere socoteală pentru ceea ce se întâmplă.

Citește și: Scandal de proporții în „Casa Iubirii”! Mesajul cu care Roberta le-a scos din sărite pe colegele ei. Ce a postat despre ele în afara emisiunii: “Te rog să o tragi de păr”

Robi: Sebastiane, tu vrei să te cerți cu mine?

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News