luni, mai 20, 2024

Recenzie restaurant: India Pur Vegetarian

Share

Pure Veg India este un loc din Bruxelles unde puteți mânca mâncare indiană complet vegetariană. Această locație oferă o varietate de preparate precum curry-uri, legume, orez, samosas, naan, papadum și multe altele. De asemenea, puteți savura o masă dintr-un bufet all-you-can-eat, însoțită de un mango lassi delicios. Există multe opțiuni vegane, marcate clar pentru ușurința clienților.

În ceea ce privește dezavantajele, majoritatea preparatelor par a fi prea sărate, iar naan-ul poate fi puțin gumos. Totuși, prețul de 14.95 euro pentru bufet pare rezonabil.

Vibe-ul restaurantului este utilitar, cu un interior întunecat, dar curat și minim de decor. Adesea vizitat de oameni care lucrează în apropiere în timpul pauzei de prânz.

Puteți ajunge la Pure Veg India din stația centrală din Bruxelles, orientându-vă spre cartierul european, sub stradă și apoi urcând pe scări în Galeria Ravenstein. Restaurantul se află la aproximativ o treime de drum în coridorul din dreapta. Apetisantul miros de coriandru vă va ghida către el.

Această recenzie a fost publicată pe 16 mai 2024 și restaurantul este deschis până târziu, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru a gusta mâncare indiană în drum spre casă după o zi aglomerată la serviciu.

Sursa: https://www.politico.eu/article/brussels-restaurant-review-pure-veg-india/?utm_source=RSS_Feed&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS_Syndication

spot_imgspot_img

Read more

Local News