luni, mai 20, 2024

Ozana Barabancea, transformare miraculoasă după ce a slăbit 60 de kilograme. Cum reușește acum să se mențină

Share


Ozana Barabancea, una dintre cele mai iubite artiste și profesoare de canto din România, a trecut prin nenumărate transformări de-a lungul anilor, atât pe plan profesional, cât și personal. În ultimii ani, vedeta a reușit să treacă printr-o schimbare radicală, reușind să slăbească un număr considerabil de kilograme. 

Ozana Barabancea / foto: Arhiva Click!

Ozana Barabancea / foto: Arhiva Click!

De-a lungul anilor, nenumărate vedete au devenit un exemplu pentru multe persoane care au fost prinse în lupta kilogramelor în plus. Ozana Barabancea a mărturisit faptul că a reușit să slăbească mai mult decât jumătate din kilogramele pe care le avea în urma unei operații de micșorare a stomacului. 

Cum a slăbit Ozana Barabancea 

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a reușit să facă operația în anul 2017, iar de atunci a păstrat câteva principii alimentare de bază care au ajutat-o să se mențină după ce a slăbit 

„Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână. Greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat. Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este… Doamne fereşte, nu!

Vinete cu maioneză nu! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine.. (…) Trebuie să fac sport, clar! Sportul e de bază! Dimineaţa un sfert de oră, exerciţii de kinetoterapie, cu blândețe. Trebuie să fac, obligatoriu pentru că altfel sunt… nu numai slabă, ci slăbită. Și nu vreau să fiu slăbită”, declara Ozana Barabancea, la scurt timp după operația de micșorare a stomacului, conform informațiilor apărute în presă. 

Câte intervenții are vedeta 

Ozana Barabancea, înainte și după operație / foto: Social media

Ozana Barabancea, înainte și după operație / foto: Social media

În trecut, la scurt timp după ce…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News