luni, mai 20, 2024

Opaaaa! Delia a început să facă parcul singură! Soțul s-a cam evaporat…

Share


Căciuliță neagră și haioasă pe cap, ochelari fumurii, ținută sport și…la treabă! Delia și-a luat ”zborul”! Îi place, de mititică, să facă sport. Și se vede. Trup de invidiat are cântăreața căreia nu-i citești vârsta (42) și, întorci, instant, capul după ea. Azi e singură! Curios… De obicei, își ”poartă” și soțiorul drag după ea, că și lui Răzvan îi place mișcarea, doar că acum … Probleme-n paradis? Să ne oprim, însă, doar la imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate.

Răzvan Munteanu și a lui mândră-vedetă au simțit primul fior, unul pentru celălalt, în 2012. Nu mult a durat până s-au și luat, apoi au urmat pașii firești, cu bune, cu rele, ai vieții. Ea a rămas aceeași fată plină de viață, mariajul nu a plafonat-o, așa că fitness-ul îi curge și acum prin vene. Răzvan Munteanu a urmat-o. Amândoi aleargă de peste un deceniu, la sală, în parc. I-am descoperit în semenea ipostaze de multe ori, azi, NU!

(CITEȘTE ȘI: DELIA MATACHE, DECIZIE RADICALĂ LA IUMOR. JURATA DE LA ANTENA 1 RENUNȚĂ: ”NU MAI POT”)

stiri romania
Delia Matache a ieșit la alergat fără Răzvan, soțul ei alături de care face sport de un deceniu

Surpriză, Răzvan a lăsat-o singurică pe Delia!

Opaaaa! Soțul s-a cam…evaporat, artista a început să facă parcul de una singură! Iar CANCAN.RO a ”interceptat-o”.

În miezul zilei s-a pus cântăreața pe treabă, s-a echipat corespunzător, vestimentație sport de culoare neagră, până și pe cap și-a tras un fes de aceeași nuanță, iar ochii și i-a ascuns după lentilele imense ale ochelarilor. Telefonul i s-a ”blocat” în mână și…”dă-i drumul la turele prin parc. Nu a mărit tempoul, și-a calculat pașii, nu a scos un zâmbet. Nici nu avea cui, că Răzvănel i-a ”chiulit” azi.

(NU RATA: CUM SE MENȚINE ÎN FORMĂ JURATUL DE LA IUMOR! AM ÎNTÂLNIT-O PE DELIA ÎN „CARTIERUL MILIONARILOR” ÎN TIMP CE… I-AM AFLAT SECRETUL!)

Dar nu-i bai, și-a zis temerara artistă, a tras tare, mai pe trotuar, mai prin parc, razant cu lacul Herăstrău. Exzercițiu bun, n-avem ce zice, dar dacă nici Delia nu știe jocul!!!??? 😛😜 Antrenamentul s-a întins vreo oră, poate mai bine, iar Delia avea să pună stop și să se retragă acasă. Poate a doua zi, cel alături de care se bagă la mișcare de un deceniu va răspunde prezent!

Cine deţine…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News