luni, mai 20, 2024

Motivul pentru care ”profa rea” îl ”ardea” pe Botezatu. Dezvăluiri savuroase făcute de celebrul designer

Share


Pe asta nu a mai povestit-o niciodată Cătălin Botezatu, iar premiera a fost marcată într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO! Cunoscutul designer a relatat cu jovialitate episoade ale vieții de elev. Când era mic, aspectul șarmant l-a pus în dificultate, fiind luat în colimator de o profesoară ce i-a stricat media. Motivul a fost unul uluitor – Bote semăna cu fostul soț al cadrului didactic. Însă tot răul a fost spre bine, profesoara buclucașă fiind înlocuită de o alta care îi dădea fiori adolescentului Botezatu!

Ani mai târziu, creatorul de modă a pus România pe harta internațională a fashionului. Însă nu doar Cătălin Botezatu a făcut asta, ci și reprezentantele sexului frumos, care știu ce vor de la viață. Experiența lui Bote își spune cuvântul în analiza întocmită asupra fetelor „de oraș”, care nu-și prea postează iubiții.

( NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU A PRIMIT UN DAR DE LA DALAI LAMA! NU SE DEZLIPEȘTE DE EL DE OPT ANI, DAR… ”VA TREBUI SĂ-L ARD ȘI SĂ-L ÎNGROP!” )

stiri romania
Cătălin Botezatu a acordat un interviu de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Totul despre elevul Cătălin Botezatu, poveste relatată cu amuzament de cunoscutul designer: „Aveam o profesoară care nu mă suporta. Am aflat că semănam cu fostul ei soț!”

CANCAN.RO: Când ai auzit prima dată și cum te-a impactat replica «4, stai jos»?

Cătălin Botezatu: N-am auzit «4, stai jos». O singură dată am luat un 4 la limba franceză, pentru că aveam o profesoară care nu mă suporta. N-am înțeles de ce, pentru că vorbeam și vorbesc foarte bine franceză. Părinții mei au făcut reclamații pe tema asta, pentru că nu era corect. Și am aflat că semănam cu fostul ei soț, de aia se răzbuna pe mine. Și eu m-am răzbunat pe ea, că mi-a stricat mediile. Ca să înțelegi, a schimbat-o și pe profesoară cu una mai… Doamne, ce profesoară!

CANCAN.RO: Poate exista această scăpare a minții, când apare o profesoară mai aspectuoasă…

Cătălin Botezatu: Am avut scăparea asta cu noua profesoară de franceză. Dar poate cea mai faină era profesoara de limba germană, de aia știu limba germană foarte bine. Apoi profesoara de economie politică era foarte fashion, era acea chimie. Îi lăsam niște cataloage de modă pe catedră, ea se uita pe catalog, noi luam 10!

stiri romania
Cătălin Botezatu a povestit fragmente…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News