luni, mai 20, 2024

Mihai Dragomir A Câștigat Chefi La Cuțite 2024, Sezonul 13: „Sunt în Stare De șoc”. Povestea Concurentului Care A Plecat Acasă Cu 30.000 De Euro

Share


După luni de zile de competiție, emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 13 și-a aflat marele câștigător. În finala „Chefi la cuțite”, sezonul 13 trei concurenți s-au luptat pentru marele premiu: Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu.

După o probă dificilă în care au avut de gătit mai multe preparate cu echipele pe care și-i le-au format, Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu au primit note din partea juraților, care au dezvăluit că desertul a făcut diferența între ei.

Mihai Dragomir a obținut cel mai mare punctaj și el a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 13. Prezentatoarea Irina Fodor a fost cea care i-a înmânat trofeul. Emoționat, concurentul abia a putut face câteva declarații: „Am câștigat premiul cel mare. Parcă m-a lovit un tsunami, sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul, i-am făcut mândri pe chefi”, a spus el la Antena 1.

Chef Alexandru Sautner a fost primul care l-a felicitat pe Mihai Dragomir. Concurentul a făcut parte din echipa lui. „Sunt cel mai bucuros, nu știu când am fost ultima oară așa de fericit”, a spus el.

mihai-dragomir-a-castigat-chefi-la-cutite-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

Recomandări

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

De fapt, Mihai Dragomir a fost cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu, dar chef-ul nu și-a format o echipă deoarece a avut cele mai puține amulete câștigate. Astfel, concurentul a ajuns în echipa lui Alexandru Sautner. „Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine. Am crezut în el de la început și a câștigat”, a spus Ștefan Popescu.

Povestea lui Mihai Dragomir, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2024, sezonul 13

În vârstă de 24 de ani, Mihai Dragomir a dezvăluit la preselecții cum și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie. „Am început să gătesc în vacanța de vară. După ce am terminat școala, am început să lucrez într-un Bistro unde făceam multă pizza, șnițel, mâncare confortabilă pentru toți, dar nu era ceea ce îmi doream eu. Atunci am ales să plec, să mă mut la București.

Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dinning. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…)

Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News