luni, mai 20, 2024

Ciolacu anunță un control pe piața detergenților. Premierul spune că sunt „creșteri de prețuri total nejustificate”

Sharestiri romania

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat în ședința de Guvern că va exista un control al Consiliului Concurenței pe piața detergenților din cauza creșterii „total nejustificate a prețurilor”.

„Va exista un control asupra pieței detergenților unde există creșteri de prețuri total nejustificate. Vrem să întregim astfel cadrul măsurilor de stopare a scumpirilor demarat prin mecanismele de plafonare a prețurilor”, a spus Ciolacu.

Ieri, premierul a spus că a vorbit cu preşedintele Consiliului Concurenţei despre scumpirile de aproape 26% la detergenţi.

„Am vorbit şi cu domnul preşedinte de la Consiliul Concurenţei, să vedem demersurile cu acele scumpiri, din punctul meu de vedere, care nu au niciun fundament economic, la detergenţi, de aproape 26%. Dacă nu ar fi fost aceste scumpiri, am fi vorbit de o scădere şi mai mare a inflaţiei”, a spus Ciolacu, la Constanța.

Editor : M.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News