luni, mai 20, 2024

Artista din Generația de Aur pe care soțul a bătut-o cu fierul de călcat. A îndurat chinuri groaznice și a trăit în calvar

Share


Marii artiști ai României din Generația de Aur au trăit povești formidabile de iubire, unele mai mistuitoare decât altele, iar unele extrem de dureroase. Amintim astăzi de drama trăită de una dintre cele mai iubite cântărețe care a fost supusă unei adevărate drame. 

Violență domestică / foto: Pixabay

Violență domestică / foto: Pixabay

Mirabela Dauer, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească, a trăit drama vieții ei în perioada comunismului. Totul s-a întâmplat atunci când artista se despărțise de regizorul TVR Traian Popovici, cel de-al doilea soț al său. 

Mirabela Dauer, victima violenței domestice 

În trecut, Popovici mărturisea în presă faptul că o prinsese pe Mirabela în pat cu un chitarist din Timișoara. Acela a fost momentul în care el s-a pierdut cu firea și, din cauza nervilor, a început să o lovească pe Mirabela Dauer cu fierul de călcat. 

Ulterior, cei doi au ajuns în fața instanței, care a luat decizia de a-i încredința copilul tatălui. La rândul ei, Mirabela Dauer dezvăluia o cu totul și cu totul altă versiune: acesta susținea că mariajul a ajuns la final din cauza faptului că soacra nu o agrea, acesta fiind motivul pentru care îi făcea mereu zile fripte. 

De asemenea, în cartea pe care a scris-o, Mirabela Dauer a expus o altă variantă a episodului în care fusese desfigurată în bătaie. 

Mirabela Dauer / foto: Social media

Mirabela Dauer / foto: Social media

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu.

Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News