luni, mai 20, 2024

Zanni și TJ Miles Au Devenit Adversari La „Survivor All Stars” După Ce Au Fost Prieteni: „Nu Am Venit Aici Să Fim Frați, E Un Bonus”

Share


Cu un număr tot mai mic de concurenți, vin și mai multe intrări pe traseu, mai multe momente când fiecare dintre ei trebuie să depășească orice barieră fizică sau psihică și să meargă mai departe, cu gândul de a se îndrepta spre marea finală a acestui sezon suprem. Cu puțin timp rămas la dispoziție, toți vor să arate că merită și că nimic nu îi poate doborî, iar cei de acasă trăiesc la cote înalte, fiecare seară de „Survivor All Stars”.

Aseară, foștii Faimoși, Zanni și TJ Miles au reușit să se impună în lupta pentru rolul de căpitan și au devenit, automat, adversari, în jocul pentru recompensă. După ce și-au făcut echipele așa cum au crezut mai bine, aceștia au oferit spectacol pe traseu.

Zanni i-a avut aproape pe Iancu, Ștefania și Sorin, în timp ce TJ a făcut echipă cu Robert și Andrei, iar scorul final a fost unul strâns, care a marcat victoria pentru cel revenit din Exil și toți ai lui.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că o să vin la All Stars și că o să se întâmple reward-ul ăsta. O să fie o experiență superbă”, a ținut să sublinieze Ștefania Ștefan la finalul jocului, încântată de faptul că se va bucura de o noapte la hotel, dar și de sărituri încărcate de adrenalină de la mare înălțime.

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

Recomandări

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

De cealaltă parte, TJ Miles a recunoscut că a acceptat rezultatul final: „Așa a fost soarta noastră. Am învățat să pierd, sunt împăcat cu tot ce se întâmplă”.

Ce se întâmplă diseară la „Survivor All Stars”

După ce recompensa lor a început deja, diseară vom vedea cum se încheie experiența de neuitat pentru Zanni, Iancu, Ștefania și Sorin, iar cel care a depășit marea provocare a luptei pentru revenirea în show va admite că „e prea mult pentru o recompensă”.

Cu bateriile încărcate, cei patru li se vor realătura colegilor și toți vor da lupta pentru colanul care asigură rămânerea în show pentru cel puțin încă o săptămână. Și se pare că sunt mai îndârjiți ca niciodată. „Nu am venit aici să fim frați, e un bonus. Suntem aici să câștigăm Survivor și ne înfrățim să ducem greul”, va spune, spre surprinderea tuturor, TJ Miles.

joc-imunitateIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ana Porgras nu mai vorbește cu Zanni după ce s-au întors de la Survivor…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News