luni, mai 20, 2024

Omul din spatele “iUmor” a făcut show ca la Antena 1! Fiul îi calcă pe urme lui Andreas Petrescu și… A pus-o în dificultate pe fosta soție a lui Valeriu Lazarov

Share


Andreas Petrescu este, fără dubiu, unul dintre pilonii show-ului “iUmor”, etalon de audiență pe segmentul de difuzare. De profesie actor și scenarist, invitatul emisiunii CANCAN EXCLUSIV a relatat cu umor detalii neștiute din culisele proiectului de la Antena 1. Mai mult, Andreas Petrescu a povestit cu zâmbetul pe buze cum a ajuns să fie concediat din majoritatea proiectelor la care a pus umărul. Surpriza cea mai mare a venit din partea lui Dan Negru care l-a consolat pe actor după ruperea contractului cu TVR.

Ani mai târziu, Andreas Petrescu și-a găsit echilibrul, atât profesionat, cât și emoțional. Fiul pe care îl are cu Augusta Lazarov îi calcă pe urme, punând dificultăți mamei cu întrebările sale! Pentru a afla despre ce este vorba, urmăriți emisiunea integrală CANCAN EXCLUSIV, cu Andreas Petrescu!

( NU RATA: CUM AU APĂRUT VEDETELE LA BOTEZUL „ÎNFRĂȚIRII” ÎNTRE TELEVIZIUNI. DINTRE INVITAȚII DE MARCĂ NU AU LIPSIT OZANA BARABANCEA, PEPE (ANTENA 1) ȘI AUGUSTA LAZAROV )

Andreas Petrescu face mărturisiri sincere despre căsnicia cu Augusta Lazarov: „Nu m-aș fi însurat și ea știe asta!”

CANCAN EXCLUSIV: Nu ați dori să sărbătoriți 10 ani de mariaj la Power Couple?

Andreas Petrescu: Tu știi cum sunt eu cu nevastă-mea? E o nebunie, eu o ador! Nu m-aș fi însurat și ea știe asta. Mie mi se părea că e o nenorocire căsătoria pentru mine, n-aveam treabă, nu voiam să mă mai însor niciodată, nu voiam să aud de chestia asta.

CANCAN EXCLUSIV: Ai mai avut vreo tentativă?

Andreas Petrescu: Am fost însurat pe la 21 de ani, am fost însurat un an și jumătate, eram student în anul trei, când m-am însurat. S-a terminat, n-a fost rău, a fost bine cât a fost, s-a terminat.

CANCAN EXCLUSIV: Și ea tot actriță?

Andreas Petrescu: Nu mai știu, a fost acum 25 de ani. Dar nu m-aș fi însurat deloc, pentru că îmi era teamă că în clipa în care te însori, dispare libertatea, mi-era frică de chestia asta. Și am întâlnit omul ăsta, cu care pot să zic orice, pot să fac orice glumă în casă, orice fel de glumă. La mine în casă nu există corectitudine politică, pentru că ea știe că o iubesc. Ea știe că o respect și niciodată n-are senzația că vorbesc despre ea înjositor. Noi râdem despre orice, putem face glume despre absolut orice. De aia vreau cu ea…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News