luni, mai 20, 2024

Marcel Ciolacu merge în vizită oficială în Turcia, la invitaţia preşedintelui Erdogan

Sharestiri romania

Premierul Marcel Ciolacu a declarat,miercuri, că va merge într-o vizită în Turcia, pe 21 mai, la invitaţia preşedintelui Recep Tayyip Erdogan. „Sunt ferm convins că, cu ocazia acestei vizite, după foarte mult timp de când avem Parteneriatul strategic cu Turcia, vom avea şi prima şedinţă de Guvern”, a spus Ciolacu. 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Constanţa că în data de 21 mai va efectua o vizită în Turcia, la invitaţia preşedintelui Erdogan.

„România şi Turcia au un Parteneriat strategic. În orice parteneriat strategic există o componentă de şedinţe comune de Guvern”, a precizat premierul, potrivit News.ro.

Marcel Ciolacu a arătat că, mai mult, Turcia este partenerul comercial cel mai important non UE al ţării noastre.

„Sunt ferm convins că, cu ocazia acestei vizite, după foarte mult timp de când avem Parteneriatul strategic cu Turcia, vom avea şi prima şedinţă de Guvern”, a mai declarat premierul Ciolacu.

Editor : C.L.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News