luni, mai 20, 2024

Jurnalistul Dan Marinescu va prelua conducerea editorială a site-ului Digi24.ro » Media

Share


Jurnalistul Dan Marinescu va prelua de la 1 iunie conducerea editorială a site-ului Digi24.ro, după plecarea actualului redactor-şef al site-ului digi24.ro, Adriana Duţulescu.

Ziarist experimentat, Dan Marinescu a lucrat de-a lungul timpului în poziţii cheie ale marilor publicaţii. Acesta părăseşte, după 11 ani de activitate, funcţia de director editorial Adevărul Holding şi se alătură echipei de jurnalişti digi24.ro.

Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Duţulescu nu a comentat informaţia. „Până pe 31 mai, am contract cu Digi24”, a declarat scurt Duţulescu, fără alte detalii.

Adriana Duţulescu a venit pe poziţia de Redactor-şef al site-ului Digi24 la sfârşitul lunii martie 2019. La vremea respectivă, jurnalista conducea secţia politic a postului de televiziune Antena 3. Înainte de postul de televiziune Intact, Duţulescu a lucrat în titluri importante din presa scrisă, la ziarul Naţional, la România liberă, la Cotidianul şi la Jurnalul Naţional.

Conform aceloraşi surse, de la Digi24.ro urmează să plece şi Robert Kiss, redactor-şef adjunct. Robert Kiss realiza şi o emisiune la Digi FM.

„Digi24.ro îşi propune să îşi menţină poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor online, să îşi consolideze statutul de cel mai citit site de ştiri din România şi să servească cu loialitate interesele cititorilor săi”, potrivit unui comunicat. 

Citește și Un jurnalist al ediţiei ruse a Forbes, arestat pentru informații…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News