luni, mai 20, 2024

Ilie Geangavelea, un preot din Argeș, a murit într-un accident rutier cumplit. Doi copii au rămas orfani de tată

Share


Ilie Geangavelea, un preot din Argeș, și-a pierdut viața la doar 44 de ani, în urma unui accident de mașină tulburător. Tragedia s-a produs marți, 14 mai 2024, în orașul Costești, după ce un tânăr de 18 ani fără permis a lovit autoturismul cu remorcă în care se afla victima. Bărbatul avea o familie fericită și a plecat la ceruri, lăsând în urmă o soție îndurerată și doi copii.

Un tânăr de 18 ani din Ungheni, fără permis, s-a urcat la volan și a produs un accident cumplit. Acesta a lovit cu mașina un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Costești, tot preot. Acum, se află în stare gravă la spital. Din nefericire, prietenul său care se afla pe locul din dreapta, preotul Ilie, a murit imediat după ce a fost extras dintre fiare.

Citește și: DETALII ȘOCANTE IES LA IVEALĂ ÎN CAZUL MORȚII LUI GHEORGHE, ȘOFERUL DE TIR ROMÂN UCIS ÎN BELGIA DE UN CAPAC DE CANAL. CINE SUNT PRINCIPALII SUSPECȚI

Preotul Ilie Geangavelea era un model pentru ceilalți

Pasagerul din dreapta, Ilie Geangavelea, preotul bisericii din cartierul Zorile al orașului Costești, a rămas încarcerat între fiare, după accidentul produs de tânărul de 18 ani. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață imediat după ce salvatorii l-au extras din mașină.

Părintele era un exemplu pentru cei care l-au cunoscut. Era căsătorit și avea doi copii, un băiat și o fată, care acum au rămas fără tată. În urma tragediei, mesajele de condoleanțe au curs în mediul online. Cetățenii orașului din Argeș au trăit un adevărat șoc atunci când au auzit vestea tulburătoare.

„Preotul Ilie Geangavela a plecat într-o lume mai bună. Nu am nicio îndoială că sufletul lui colosal, bunătatea și buna credință pe care le-a dovedit din plin întreagă viață, îl îndreptățesc să se odihnească veșnic în lumea celor drepți.

Rămas bun, părinte! Mulțumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ați arătat prin fapte. Știu mulți care n-or să vă uite niciodată! Mă număr printre ei! Condoleanțe familiei! Odihna veșnică!”, a scris, pe Facebook, un cetățean din Argeș care l-a cunoscut.

Mașina în care a decedat Ilie Geangavelea era condusă de părintele Sandu Mocanu, paroh al bisericii din cartierul Telești (orașul Costești). Acesta a fost preluat de SMURD și transportat la București în stare gravă. Se pare că…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News