luni, mai 20, 2024

Ianis Hagi, eroul unei înfrângeri dramatice: „Singurul care a strălucit!”

Share


Înfrângerea categorică suferită de Deportivo Alavés în fața lui Real Madrid, marți, din etapa cu numărul XXXVI din La Liga, a fost, totuși, un prilej de bucurie pentru Ianis Hagi. Dincolo de scorul categoric, gruparea de fotbal din Madrid învingându-i echipa cu 5-0, românul s-a bucurat de laude și aprecieri din partea presei din Spania.

Ianis Hagi, lăudat după ultimul meci la echipa de club (FOTO: EPA)

Ianis Hagi, lăudat după ultimul meci la echipa de club (FOTO: EPA)

Revenit în primul 11 al lui Alavés, după o așteptare considerabilă, de cinci luni, Hagi Jr. s-a arătat de mai multe ori periculos la poarta adversă, până să fie înlocuit, în minutul 70 – suficient cât să fie desemnat cel mai bun jucător al oaspeților de către presa spaniolă.
„Cel mai bun, de departe. A fost foarte implicat și a avut câteva momente de mare calitate. El a fost cel care l-a pus cel mai mult la treabă pe Courtois”, a notat cotidianul local „Noticias de Álava”, care a adăugat că Hagi Jr. a fost „o rază de lumină în noaptea întunecată de pe Bernabéu. Românul, titularizat după cinci luni, a fost singurul care a dat semne de răzvrătire în colosseumul alb”.

Din nou titular, după 157 de zile

Jurnaliștii iberici au consemnat că trecuseră nu mai puțin de 157 de zile, de când românul nu mai fusese titular, de la un 0-1 cu Las Palmas, disputat pe 9 decembrie: „În următoarele 19 etape, avea să înceapă pe bancă. Locul său obișnuit în acest sezon. Ancorat de el de multe ori pe parcursul stagiunii”. Publicația a mai remarcat că, în cele șapte partide în care a fost titular, internaționalul român „n-a terminat niciodată pe teren, nici la Madrid”. Dar, spre deosebire de alte meciuri, pe Santiago Bernabéu a fost la înălțime: „Într -un an dificil pentru el , în care a trăit inițial blestemul unui penalty ratat, ce a afectat echipa la începutul sezonului, a reușit să se revanșeze parțial împotriva gigantului alb. I-a lipsit doar un gol pentru a încununa o evoluție remarcabilă”.
Împrumutat de la Glasgow Rangers la Alavés, până la finele acestui sezon, Hagi Jr. consemnează o scădere a cotei de piață, ajungând la 2,5 milioane de euro – cu un milion de euro mai puțin decât sezonul trecut, însă miza sa principală este…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

spot_imgspot_img

Read more

Local News