luni, mai 20, 2024

Finala Chefi la Cuțite 2024, Sezonul 13 și-a Desemnat Câștigătorul. Mihai Dragomir A Primit Trofeul Show-ului Culinar De La Antena 1

Share


UPDATE 16 MAI: Mihai Dragomir a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 13: „Sunt în stare de șoc”, a declarat concurentul în vârstă de 24 de ani, care a făcut parte din echipa lui Alexandru Sautner.

Cine sunt finaliștii „Chefi la cuțite”, sezonul 13

Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu sunt finaliștii „Chefi la cuțite”, sezonul 13. Ei și-au ales echipe și au gătit în proba finală a show-ului de la Antena 1.

Marele câștigător va pleca acasă cu 30.000 de euro și de titlul de câștigător al sezonului 13 „Chefi la cuțite”. Totodată, va mai există un al doilea premiu: „De data asta avem un premiu surpriză pentru cel sau cea de pe locul doi: Două experiențe complete la EURO 2024 la meciul României”, a anunțat prezentatoarea Irina Fodor.

Cine sunt semifinaliștii de la „Chefi la cuțite”, sezonul 13

Jurații Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner și Orlando Zaharia speră să aibă câte un reprezentant în finala din seara aceasta, în timp ce Ștefan Popescu, juratul care în acest sezon nu a avut echipă, mizează pe Mihai Dragomir, cuțitul lui de aur, pentru a ocupa un loc în finala din această seară.

În ediția de ieri, nouă concurenți au trăit intens cele trei provocări ale semifinalei. Lucia Susanu, Alexandra Veber și Varză (Daniel Ilie), din echipa verde, Andrea Recaldin, Lăcrămioara Pintilie și Antonio Ștefănescu, din echipa roz, Mihai Dragomir, Mădălin Dumitru și Nicoleta Sima, din echipa galbenă vor aștepta în această seară să-și audă numele rostit la tensionatul moment al nominalizării finaliștilor. Astfel, cei trei jurați care și-au format echipe au câte trei concurenți în semifinală, dar oare fiecare dintre ei va avea un reprezentant în finală?

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

Recomandări

Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti

Astfel, doar trei concurenți se vor alinia la startul întrecerii pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro. Ei vor avea de trecut prin mai multe probe, cursa din această seară îi va provoca pe cei trei finaliști să își alcătuiască strategic câte o echipă din foștii concurenți și să gătească un meniu cu aperitiv, fel principal și desert, jurizat de specialiști cu nume sonore în domeniul gastronomic.

momentul-nominalizarii-finalistilor3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Diseară, în penultima ediție Chefi la cuțite, sezonul 13, concurenții se vor întrece într-un maraton cu trei provocări extrem de solicitante: de la proba gătitului alături de cineva drag la prepararea unui dish fine dining cu ingrediente de top, dar și a unei farfurii care să reprezinte amprenta culinară personală, cei nouă semifinaliști vor trece prin trei jurizări diferite, fiecare punct obținut adăugând greutate în topul final.

Reîntâlnirile concurenților cu cei apropiați în platoul Chefi la cuțite vor aduce lacrimi de bucurie, dar și un efort pe măsură pentru păstrarea concentrării. Fiecare trebuie să demonstreze că merită un loc în Marea Finală. De partea cealaltă, jurații vor avea, de asemenea, parte de surprize, pentru că jurizarea primei probe din Semifinală va fi făcută chiar de rudele lor.

Crima din Crângași. Momentul în care bărbatul de 46 de ani este omorât în bătaie, surprins de o cameră. De la ce a pornit conflictul | VIDEO

Recomandări

Crima din Crângași. Momentul în care bărbatul de 46 de ani este omorât în bătaie, surprins de o cameră. De la ce a pornit conflictul | VIDEO


Echipa verde a castigat battle-ul X_3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Când are loc finala Chefi la cuțite 2024, sezonul 13 

Emoțiile și tensiunea vor atinge cote maxime pentru toată lumea în finala Chefi la cuțite 2024, sezonul 13, care o să fie difuzată miercuri, 15 mai 2024. Ultima ediție a show-ului culinar poate fi urmărită pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Cine sunt jurații Chefi la cuțite 2024, sezonul 13 

Cine e Richard Abou Zaki, jurat la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Richard Abou Zaki e îndrăgostit de bucătărie încă de când era copil, scrie în comunicatul Antena 1. Gătește de la vârsta de 8 ani, când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani.

Și-a început cariera în calitate de chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia. După un an și jumătate s-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat ca sous-chef alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin clasat pe locul 1 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de două ori. În prezent deține 4 restaurante.

Putin sprijină planul de pace al Chinei pentru Ucraina și spune că Beijingul înţelege „cu adevărat” conflictul

Recomandări

Putin sprijină planul de pace al Chinei pentru Ucraina și spune că Beijingul înţelege „cu adevărat” conflictul

Cine e Alexandru Sautner, jurat la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Alexandru Sautner a început aventura în HoReCa în anul 1991, în Germania. În 1998, și-a deschis acolo primul restaurant, în 2003, pe al doilea și în 2005 pe al treilea. În 2013 se întoarce în țară și inaugurează Caelia, un restaurant aflat pe plaja din Mamaia.

La începutul lui 2015 a deschis prima gelaterie artizanală din București, Cremeria Emilia, care ulterior a devenit Gioelia, în prezent având 14 locații. În 2020 a lansat un nou proiect, restaurantul Oliveto, un restaurant cu bucătărie mediteraneană, pe care îl administrează, iar uneori intră și în bucătărie.

Cine e Ștefan Popescu, jurat la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Ștefan Popescu și-a descoperit întâmplător dragostea pentru bucătărie, la o vârstă destul de înaintată, însă pasiunea pentru acest domeniul l-a adus rapid în topul celor mai apreciați chefi din România, fiind pentru o perioadă Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din Capitală.

Și-a dorit să exploreze și să cunoască mai bine și tot ceea ce înseamnă patiserie, așa că a urmat cursurile 3 stars Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009.

Cine e Orlando Zaharia, jurat la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.

Care e marele premiu Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Antena 1 pune la bătaie un premiu generos, de 30.000 de euro, pentru cel care va reuși să câștige titlul de cel mai bun bucătar, în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Cine sunt câștigătorii Chefi la cuțite din anii trecuți 

Sezonul Concurent
1 Cristi Șerb
2 Cristian Voicu
3 Gianny Bănuță
4 Andrei Cristian Olteanu
5 Bogdan Vandici
6 Mihai Munteanu
7 Alexandru Comerzan
8 Ionuț Georgel Belei
9 Narcisa Birjaru
10 Florica Boboi
11 Nina Hariton
12 Janni Alexandridis


Google News
Urmărește-ne pe Google NewsCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

spot_imgspot_img

Read more

Local News